FőoldalArchívumAz Aastra bemutatta csúcsminőségű, érintőképernyős IP-telefonját
2009. december 19., szombat ::

Az Aastra bemutatta csúcsminőségű, érintőképernyős IP-telefonját

Az Aastra, napjaink legfejlettebb asztali telefonkészülékével, az Aastra 6739i-vel új távlatokat nyit a prémium kategóriás IP-telefonok terén.A vállalati kommunikációs piac területén zajló fejlesztések egyre komolyabb versenyhelyzetet idéznek elő az üzleti környezetben. A vállalatvezetőknek ezért az elérhető legjobb minőségű kommunikációs technológiára van szükségük a személyes kommunikáció és a hatékony együttműködés elősegítése érdekében

Az Aastra 6739i piacvezető, érintőképernyős készülék kiváló minőségű vállalati kommunikációt tesz lehetővé az olyan fejlett szolgáltatásainak köszönhetően, mint például a Bluetooth kapcsolat és a kettős Gigabit Ethernet csatlakozó.

Az Aastra 6739i nagyméretű, kiváló minőségű, színes érintőképernyője, valamint intuitív felhasználói felülete, és navigációs menüje kivételes felhasználói élményt nyújt. A készülék a páratlan hangtisztaság érdekében a szélessávú kézi-beszélő és kihangosító eszközökkel egyesített, Aastra Hi-Q(tm) audiotechnológiát alkalmazza. Az Aastra 67xi SIP asztali telefonsorozatának részeként megjelent 6739i modell kifejezi az Aastra megoldások együttműködésre való törekvését. A terméksorozat megalkotói számára elsődleges szempont, hogy a fejlesztés könnyedén integrálható és telepíthető legyen az Aastra saját IP-rendszereibe, valamint a vezető SIP híváskezdeményező protokollal kompatibilis IP hívásfelügyeleti eszközökre. A kompatibilitás számos kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfél számára vonzó lehetőségeket kínál.

"Felgyorsult világunkban az üzleti kommunikációs igények folyamatosan változnak, ezért a legtöbb cégvezető a lehető legkisebb ráfordítással szeretné bevezetni a legújabb szolgáltatásokat és egyúttal javítani kihasználtságukat. Az Aastra 6739i kiváló hangminőséget és a funkciók széles választékát nyújtja, amely versenyképes áron, saját kategóriája legjobb technológiáit kínálja" - mondta Simon Beebe, az Aastra SIP-telefonok termékmenedzsmentjéért felelős alelnöke.

Az Aastra 6739i IP telefonja Az Aastra 6739i IP telefonja

Az Aastra 6739i készülék szolgáltatásai:
 • Nagyméretű, 5,7 hüvelykes (12,7 cm) teljes VGA (640×480) felbontású, színes, érintőképernyős megjelenítő
 • Intuitív grafikus felhasználói felület és navigációs menü
 • Beépített Gigabit Ethernet-port
 • Bluetooth headset support
 • USB-port és kiegészítő modulok támogatása
 • Aastra Hi-Q audiotechnológia
 • A továbbfejlesztett szélessávú audioeszközök új hardverkialakítása (kézi-beszélő, fejhallgató és kihangosító)
 • Kiegészítő fejhallgató-csatlakoztatási lehetőség: moduláris RJ csatlakozó, beépített EHS-/DHSG-port
 • Akár 9 egyidejűleg érkező hívás megjelenítése több proxy támogatásával
 • Akár 55 programozható funkciógomb
 • XML-támogatás a termelékenységet fokozó alkalmazásokhoz

Az Aastra 6739i készülék előrendelés esetén még ebben az évben kiszállításra kerül.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény