FőoldalArchívumVegyes jelű oszcilloszkóp-család a Yokogawától
2009. január 29., csütörtök ::

Vegyes jelű oszcilloszkóp-család a Yokogawától

A Yokogawa DLM2000 sorozatú vegyes jelű oszcilloszkópja
A vegyes jelű oszcilloszkópok az oszcilloszkóp-piac leggyorsabban növekvő szektorát jelentik.A Yokogawa vegyes jelű oszcilloszkóp-családja kivételesen kedvező ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik, és a használata könnyű. A DLM 2000 jelű sorozat a nagy memóriát gyors hullámforma-eléréssel és rugalmas konfigurálással kombinálja.


Az 500 MHz-ig terjedő sávszélességgel és 2,5 gigaminta/s-ig terjedő mintavételezési sebességgel rendelkező új oszcilloszkópoknak a leghosszabb a memóriájuk (125 Mpontig terjed) és a leggyorsabb a frissítési sebességük (450 000 görbealak másodpercenként) a műszereknek ebben a kategóriájában. Ezen felül az analóg és digitális bemenetek kombinálása valamint a nagyképernyős kijelző rendkívül könnyűvé teszi a műszer használatát.
Az alapspecifikáción túl a DLM2000 sorozat egy sor extra mérési és analizálási képességgel rendelkezik, például hisztogram- és trend-funkcióval, digitális szűréssel, zoom-ablakkal, a felhasználó által definiált matematikával és soros buszos elemezéssel. A sorozatnak hat modellje van: három kétcsatornás és három négycsatornás modell, amelyek rendre 200, 350 és 500 MHz sávszélességűek. A négycsatornás modellek esetén a vegyes jelű üzem úgy jön létre, hogy a 4. analóg csatornát 8 bites logikai bemenetté konvertáljuk úgy, hogy a műszer három analóg csatornás plusz egy 8 bites logikai csatornás oszcilloszkóppá válik.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény