FőoldalArchívumÚj Toshiba Satellite T130: Egyedi színvilág, könnyű hordozhatóság és kiváló teljesítmény
2009. december 18., péntek ::

Új Toshiba Satellite T130: Egyedi színvilág, könnyű hordozhatóság és kiváló teljesítmény

A Toshiba bemutatta rendkívül vékony Satellite T130-as laptopját.A legújabb ultrahordozható notebook olyan dinamikus és kifinomult stílusra fogékony vásárlóknak készült, akik rendkívül könnyű, mobil és kiváló teljesítményű laptopra vágynak

Az új modell egyaránt alkalmas tartalmak feldolgozására és létrehozására - akár útközben is. A készülék akkumulátoros üzemideje lényegesen hosszabb egy átlagos notebookénál, míg az új technológiának köszönhetően az új Intel SULV processzor energiatakarékos működést biztosít. A 13,3 hüvelykes (33,8 cm) képátlójú Satellite T130 már Magyarországon is kapható.

"A Toshiba új, T130-as notebookja a mini-notebookok és a minden funkcióval ellátott ultramobil laptopok közötti űrt hidalja át, mint például az NB200 és a Satellite U500" - mondta Szabó Tamás, a Toshiba Europe GmbH magyarországi marketing vezetője.

Lenyűgöző külső
A legtöbb felhasználó elvárja, hogy személyes, kisméretű mobileszközei tükrözzék egyéniségét. Ezért a T130 elegáns fényes fekete, tekintetet vonzó metálvörös és egzotikus mintás gyöngyházfehér dizájnnal is megvásárolható. A készülékek kinyitás után sem okoznak csalódást: a külső színek és minták a notebookok belső részeivel is harmonizálnak.

Tovább, tovább, és még tovább
A Satellite T130 felhasználóinak nem kell attól tartaniuk, hogy laptopjuk útközben merül le, hiszen a notebook apró mérete ellenére akkumulátora meglepően sokáig bírja újratöltés nélkül.

A laptop használatát tovább egyszerűsítik az olyan elemek, mint a teljes méretű billentyűzet vagy a többujjas vezérlésű (Multi-Touch) érintőlap, amely megkönnyíti a görgetést és a többi gyakori műveletet. Végül, de nem utolsó sorban a hálózati beállításokkal sem kell többé bajlódni: a Toshiba ConfigFree(tm) felhasználóinak nincs szüksége különleges szakértelemre a WLAN, Bluetooth vagy mobil szélessávú kapcsolatok beállításához.

Ideje rendet teremteni...
A Satellite T130-ban megtalálható az új, Toshiba által kifejlesztett alkalmazáscsomag, a Toshiba LifeSpace. Segítségével elfelejthetjük a rendszer nélkül egymásra halmozott asztali ikonokat: a felhasználó személyre szabottan férhet hozzá alkalmazásaihoz és szervezheti napi tennivalóit és munkáit.

A fenntarthatóság és a környezetbarát gondolkodás jegyében...

Felelősségteljes globális szereplőként a Toshiba minden új laptopja - az RoHS-szabályozásnak megfelelően - korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így hatékonyan csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Satellite T130 teljesíti az ENERGY STAR(r) 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

Tények és számok
Ultrahordozható és vékony 13,3 hüvelykes (33,8 cm) képátlójú Satellite T130

  • kiváló, 13,3 hüvelykes méretű Trubrite LED-háttérvilágítás 1366×768 képpontos kijelző tűéles képpel
  • az eleje mindössze 22,2 mm, a hátulja 34,2 mm vastag
  • tömege kevesebb mint 1,8 kg
  • fényes fekete, mintás metálvörös és gyöngyházfehér színekben
  • kapcsolódás: WLAN (IEEE 802.11 a/b/g/n), Bluetooth 2.1 + EDR, támogatja a mobil szélessávot
  • beépített médiaadapter 5 memóriakártya-mérethez
  • akár 500 GiB kapacitású merevlemez 3D gyorsulássérzékelővel a leejtés vagy ütés elleni védelemhez
  • akár 8 GiB DDR3 (800 MHz) memória

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény