FőoldalArchívumA 225C és a 215C típusú ScopeMeter-ek a Fluketól
2008. december 23., kedd ::

A 225C és a 215C típusú ScopeMeter-ek a Fluketól

Ezek a Fluke műszerek olyan karbantartó specialistáknak valók, akik ipari buszokkal és hálózatokkal, valamint általános elektronikával foglalkoznak.Ellenőrizhető velük buszok és hálózatok integritása „fizikai réteg-vizsgálatokkal" és a vizsgálat eredménye gyorsan és könnyen áll elő. A 190C típusú 100 vagy 200 MHz-es színes ScopeMeter-ekre alapozva, ezek a műszerek rendelkeznek minden, a 190C sorozatban található funkcióval, ezen felül még „buszegészség-vizsgálattal" is.


A „buszegészség-vizsgálat" az ipari buszon vagy hálózatban található villamos jeleket elemzi, és világos „jó", „gyenge" vagy „rossz" minősítést rendel hozzá valamennyi fontos paraméterhez az aktuális mérési eredmény után. A mért értékeket szabványosakkal hasonlítja össze a választott busztípus alapján, de beállíthatók személyes referencia-értékek is, ha eltérő tűrésekre van szükség.
A 225C és a 215C típusú ScopeMeter-ek nemcsak egy vagy két buszrendszert támogatnak, hanem minden ismert ipari buszt. A kisebb sebességű AS-i és CAN buszoktól kezdve a nagyobb sebességű Ethernet 100Base-T alapú rendszerekig egyetlen műszer fed le mindent. Egyszerű menü-struktúra teszi lehetővé a fő busztípus kiválasztását, és ahol lehetséges, ott további típusokat lehet kilistázni al-menükben a könnyű kiválasztás érdekében. A vizsgált paraméterek és referencia-értékek ekkor az így létrejött választásnak felelnek meg.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény