FőoldalArchívumGDS típusú oszcilloszkópok
2008. október 22., szerda ::

GDS típusú oszcilloszkópok

A GDS-806/810 típusú digitális tárolós oszcilloszkóp
A GDS-806/810 oszcilloszkóp-család fő adatai: 125 KiB memória és 25 gigaminta/s mintavételezési sebesség.A típusszámok különbözősége sávszélességbeli eltérést takar: a 806-os a típusszámban 60 MHz-es, a 810-es pedig 100 MHz-es sávszélességre utal.


Az előlap kialakítása az analóg oszcilloszkópok előlapjához hasonló, és a továbbfejlesztett trigger funkciók (pulzus-szélesség, TV-sor, eseményvezérlés és idő-késleltetés, valamint a standard RS232C és az opcionális GPIB, USB és nyomtató port) olyan tulajdonságok, amelyekkel ez az oszcilloszkóp-család előkelő helyet foglal el az általános célú oszcilloszkópok között.

A GDS-122 olyan többfunkciós műszer, amely egyaránt használható oszcilloszkópként és digitális multiméterként. A készülékkel kényelmesen vizsgálhatók egyszerű hullámformák. A mérési funkciók száma nagy, és a készülék beállításai tárolhatók. A három fő mért paraméter: feszültség, áram és impedancia.
További három mérési funkció: dióda-, folytonosság- és kapacitásmérés. Az áram- és kapacitásméréshez a készülék kiegészítő egységekkel rendelkezik, hogy nagy áramok és kis kapacitások is mérhetők legyenek. A kényelmet és flexibilitást tovább növeli a különbségi mérés és az automatikus méréstartomány váltás.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény