FőoldalArchívumÚj Lenovo ThinkPad laptopok a KKV-k szolgálatában
2009. december 15., kedd ::

Új Lenovo ThinkPad laptopok a KKV-k szolgálatában

A Lenovo két új ThinkPad laptopja az SL szériát erősíti. A 14 hüvelykes SL410 és a 15 hüvelykes SL510 gépeket kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szánják.Az SL400 és SL500 nyomdokaiba lépő gépek a hétköznapok megbízható munkatársai, ugyanakkor a hétvégi kikapcsolódásban is partnerek

Az új ThinkPad SL notebookok ideális társai a rohanó és folyton mozgásban lévő kkv-knak. A gépeket Intel Core 2 Duo processzorokkal szerelték fel, alapkiépítésben 2 GiB memóriájuk akár a duplájára bővíthető és megvásárolhatók 256 MiB-os ATI Mobility Radeon HD 4330-as videokártyával is. Ezek a sokoldalú laptopok megbízhatóan működnek az üzleti tárgyalások során, de a munkaidőn kívül is kiválóan használhatók, hiszen 250 vagy 320 GiB kapacitású merevlemezükre rengeteg adat, program, film vagy zene fér. A 14 hüvelykes (SL410) és 15,6 hüvelykes (SL510) 16:9 képarányú kijelzők a VibrantView-nak köszönhetően tiszta színeket adnak, az Anti-glare technológia révén pedig csökken a tükröződés. A gépek HDMI és VGA csatlakozót is kaptak, így külső monitorokkal is használhatók. A multitouch tapipad pedig segíti a kijelzőn megjelenített képek egyszerű nagyítását és kicsinyítését.

A Lenovo ThinkPad SL410-es laptopja A Lenovo ThinkPad SL410-es laptopja

Annak érdekében, hogy a felhasználók üzleti partnereikkel, családtagjaikkal és barátaikkal 24 órás kapcsolatban lehessenek, egyes modellek 3G modemmel érkeznek. Ezeken túl WiFi, ethernet, ujjlenyomat-olvasó, 7-az-1-ben kártyaolvasó és opcionálisan még Bluetooth is rendelkezésre áll. A még jobb színvonalú VoIP hívások érdekében javítottak a beépített webkamera felbontásán (2.0 MP), elhelyeztek egy mikrofonnémító gombot és továbbfejlesztették a digitális mikrofon hangminőségét is.

A laptopok a Lenovo ThinkVantage Technológiákkal érkeznek, amelyek azon vállalkozásoknak lehetnek különösen hasznosak, amelyek nem rendelkeznek házon belül saját informatikai csapattal. Ezek az eszközök segítenek megoldani az olyan problémákat, amelyek az internethez való csatlakozás során, jelszavak kezelésekor, adatok visszaállításánál vagy a laptop frissítése során léphetnek fel.

A Lenovo ThinkPad SL510-es laptopja A Lenovo ThinkPad SL510-es laptopja

Az új ThinkPad-ek jól illeszkednek a Lenovo többi környezetbarát terméke közé. Ezek az első olyan ThinkPadek, amelyek már többszörösen újrahasznosított anyagokból készültek, emellett EPEAT "Arany" és Energy Star 5.0 minősítéssel is rendelkeznek.

Árak és elérhetőség
A Lenovo ThinkPad SL410 és SL510 159.990 forintos kezdőáron decembertől lesz elérhető Magyarországon a Lenovo üzleti partnerein keresztül.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény