FőoldalArchívumFujitsu AMILO Pi 3560 a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz
2009. december 14., hétfő ::

Fujitsu AMILO Pi 3560 a határtalan vezeték nélküli szórakozáshoz

A Fujitsu legújabb AMILO Pi 3560 noteszgépének széles képernyős kijelzőjén a felhasználó bárhol és bármikor kifogástalan minőségben nézheti meg filmjeit és fotóit, ápolhatja társas kapcsolatait és futtathatja kedvenc játékait.A gépet HDMI-csatolón keresztül nagyméretű plazmatévéhez csatlakoztató barátaival és családjával is megoszthatja az élményt. A beépített Bluetooth munka és utazás közben is gondoskodik a csatlakozásról és a kényelemről

Akár munka, kommunikáció, akár nagy felbontású játékfuttatás vagy filmlejátszás a feladat, az AMILO Pi 35601 GB DDR3 dedikált videomemóriájú, nagy teljesítményű NVIDIA® GeForce® GT 240M grafikus kártyája borotvaéles képet és nagy fényerejű színes megjelenítést produkál. Támogatja az Nvidia PhysX, Cuda és PureVideo HD technológiákat. A 16:9 képarányú BrilliantView kijelző valósághű szélesvásznú minőségben játssza le a DVD-filmeket. A megnövelt képernyőszélesség nagyobb helyet biztosít a kijelzőn egyszerre több alkalmazás, eszköztár, vista gadget vagy IM program megjelenítéséhez. Az integrált 1,3 megapixel felbontású webkamerával és a beépített digitális tömbmikrofonnal megvalósítható egyszerű, tiszta kommunikáció kiválóan alkalmas a videokonferenciákhoz és az internetes (VoIP) telefonáláshoz.

A Fujitsu AMILO Pi 3560-as noteszgépe A Fujitsu AMILO Pi 3560-as noteszgépe

Az AMILO Pi 3560 kiváló képminősége kényelemmel és nagyszerű formatervvel párosul. Az elegáns megjelenéshez a magas fényű felület és a mintázott csuklótámasz is hozzájárul. A noteszgépet folyadékálló billentyűzet védi a véletlen folyadékkiömlés okozta kár ellen - elegendő időt hagyva a gép leállítására és az adatok mentésére. A nagy adatátviteli sebességet és hatótávolságot biztosító, integrált pre-n WLAN és Bluetooth segítségével a felhasználó bárhol, és bármikor elérheti a hálózatot és szinkronizálhatja egymással a naptár-funkció és mobiltelefonja adatait. Az eSATA technológia villámgyors adatátvitelt garantál, a "halk" üzemmód pedig kényelmes munkakörnyezetet teremt.

Az AMILO Pi 3560 energiatakarékos LED-es háttér világítású kijelzővel dolgozik, ami kültéren is nagy kontrasztot, élesebb képet és megnövelt színmélységet biztosít.

A Fujitsu AMILO Pi 3560-as noteszgépe A Fujitsu AMILO Pi 3560-as noteszgépe

Rajat Kakar, a Fujitsu Technology Solutions klienseszközökért felelős csoportjának alelnöke így nyilatkozott az új termékről: "A Fujitsu széles portfóliója minden felhasználótípus igényeit lefedi. Az AMILO Pi 3560 munkához és szórakozáshoz, így pl. multimédia-alkalmazások futtatásához is ideális - akár különálló eszközként, akár az otthoni szórakoztató hálózatba illesztve."

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény