FőoldalArchívumA Samsung új okostelefonján érhető el elsőként az iGO My way 2009 Androidra optimalizált változata
2009. december 11., péntek ::

A Samsung új okostelefonján érhető el elsőként az iGO My way 2009 Androidra optimalizált változata

Ahogyan a vezető szoftverfejlesztő Nav N Go korábban bejelentette, a piaci trendeket követve kiszélesíti a támogatott operációs rendszerek listáját, és több mobilplatformra is elérhetővé teszi iGO My way navigációs szoftverét.Ennek megfelelően az iPhone után most az okostelefonok piacán forradalmat hozó Google Android rendszeren is futtatható a jól ismert 3D-s szoftver. Az új navigációs megoldás a világon elsőként a Samsung Androidos telefonján, a Galaxy Spica-n jut el a magyar felhasználókhoz

"A gyors web elérést és a Google szolgáltatások könnyed használatát biztosító Samsung Galaxy Spica készülék maximálisan eleget tesz a felhasználók egyre nagyobb elvárásainak, akik már nemcsak telefonálásra, hanem e-mailezésre, webböngészésre és alkalmazások letöltésére is szeretnék használni mobil eszközüket. A Nav N Go professzionális, turn-by-turn navigációs megoldása még teljesebbé teszi a készülék-nyújtotta lehetőségeket" - mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil üzletágának vezetője.

A Samsung Galaxy Spica A Samsung Galaxy Spica
A Pannon értékesítési hálózatában kapható Samsung Galaxy Spica készülékhez most ajándékba adják az iGO My way 2009 szoftvert. A készülékhez csomagolt SD memóriakártya a 100%-os lefedettségű Magyarország térképet tartalmazza, ám a program futtatása az aktiválás után nem igényel adatkapcsolatot, ezáltal gyorsabb és megbízhatóbb a navigáció. A kényelmes használatot olyan, már ismert funkciók segítik, mint a 3D-s térkép megjelenítés, az autós használatra optimalizált felület, vagy a navigáció a telefon címlistájának elemeihez.

"Egyre markánsabban látszik az a trend, hogy a navigáció kilép a céleszközök kategóriájából, és az okostelefonokon is elérhető funkcióvá válik. Örömünkre szolgál, hogy a Samsunggal közösen mutathatjuk be a magyar felhasználóknak az Android operációs rendszeren futó iGO My way 2009 megoldásunkat. A Samsung megbízható minősége és a Google Android platform kiváló működése is biztosítékot jelent a páratlan navigációs élményhez" - mondta Lukács Andrej, a Nav N Go kelet-európai kereskedelmi vezetője.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény