FőoldalÜzletÚj stílusos, környezetbarát Inspiron termékcsalád
2021. május 06., csütörtök ::

Új stílusos, környezetbarát Inspiron termékcsalád

A Dell Technologies bemutatta a legújabb, környezetbarát Inspiron termékeket, amelyeket minimalista, modern külső és természet ihlette színek jellemeznek. Az Inspiron laptopok csomagolótálcái 100%-ban újrahasznosított papírból, az egyéb csomagolóelemek pedig akár 90%-ban újrahasznosított anyagokból készültek. A modellek festett alkatrészei száz százalékban alacsony illékonyanyag-tartalmú, organikus összetételű (VOC), vízbázisú festékkel készültek

A legújabb modellek kiváló vizuális élményt nyújtanak és Dell Mobile Connect funkcióval rendelkeznek, amellyel zökkenőmentesen csatlakoztathatók a PC-hez az Android vagy iOS eszközök.

A szinte szegély nélküli kijelző, a széles billentyűzet, a nagyobb billentyűsapkák és érintőpad megkönnyítik a tartalmak megtekintését, és gördülékenyebbé teszik a navigálást. Az új termékcsalád tagjai akár olyan zajcsökkentő (TNR) hardvermegoldással felszerelt HD webkamerával is elérhetőek, amely csökkenti a pixelesedést, és kiiktatja a vizuális zajokat még kedvezőtlen megvilágítású környezetben is.

Inspiron 16 Plus

A modellt olyan felhasználóknak tervezték, akiknek a munkához és a szórakozáshoz fontos a képernyőméret. Az Inspiron 16 Plus új 16 colos külsővel bír, és széles, 16:10-es képaránnyal rendelkezik, amely a képernyő aktív területét 11 százalékkal, de a készülék méreteit mindössze 5 százalékkal növeli meg5. A laptop hamarosan a legújabb Intel® Core H sorozatú processzorokkal, egy strapabíró hőfelügyeleti rendszerrel, és akár NVIDIA® GTX vagy RTX dedikált grafikus vezérlőkkel is kapható lesz.

Az Inspiron 16 Plus ragyogó vizuális élményt nyújt a 3K felbontású panellel és a ComfortView Plus kijelzővel, amely a beépített funkciójával folyamatosan, az élethű színek feláldozása nélkül csökkenti a kékfény-kibocsátást.

Inspiron 14 kétfunkciós készülék

Az Inspiron 14 2 az 1-ben modell a legnagyobb sokoldalúságot kínálja. Ötvözi egy laptop funkcióit és egy táblagép hordozhatóságát, így a felhasználók könnyedén válthatnak a laptop, a sátor, az állvány és a táblagép módok között.

A lenyűgöző, 14 colos Full HD érintőkijelző elképesztő látványt nyújt, és széles betekintési szöggel rendelkezik.

A modell minden konfigurációja legalább 11. generációs Intel® Core™ mobilprocesszorokkal rendelkezik, és több válaszható grafikai opciót tesz elérhetővé. Így a 2 az 1-ben készülék hatékony, megszakítások nélküli munkavégzést és szórakozást biztosít.

Szolgáltatások

Az ügyféligények kiszolgálása és az egyszerű használat érdekében különféle szoftverek, támogatás és szolgáltatások érhetők el minden Inspiron laptophoz.

  • A Dell Migrate segítségével minden eddiginél könnyebb az adatok, fényképek, személyes jegyzetek és a fontos dokumentumok áthelyezése az új Dell számítógépére.
  • A Dell Premium Support Plus szolgáltatás elérhetővé teszi a legtöbb támogatás funkciót egyetlen átfogó csomagban, amely 24 órás telefonos támogatást, automatizált hibaészlelést, víruseltávolítást és automatizált PC-optimalizálást is tartalmaz. A váratlan károk javítása és a távdiagnosztika utáni helyszíni szervizelés szintén a csomag részét képezi.

Forrás: Dell Technologies

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény