FőoldalÜzletMunkára tervezett 2 az 1-ben modell
2021. május 04., kedd ::

Munkára tervezett 2 az 1-ben modell

A Dell Technologies bemutatta legújabb Latitude 7320 Detachable modelljét. Az új termékkel számos funkció és tervezési innováció is érkezett, amelyeknek célja a kényelmesebb, rugalmasabb és végeredményben hatékonyabb munkavégzés. A leválasztható billentyűzet, a felhasználói élményt javító akkumulátor- és hűtéstechnológia vagy a jelenlét-érzékelő mind a munkaközpontú tervezés eredménye

Gördülékeny munkavégzés

A Latitude 7320 több szempontból is segíti a mindennapi munkavégzést.

  • A laptop az ExpressSignIn jelenlétérzékelő megoldásnak köszönhetően mindig munkára készen várja a felhasználót. Az intelligens monitortámasz kinyitásával eszközünket már be is kapcsoltuk. Ez a technológia világszerte csak a Dell leválasztható billentyűzetű számítógépeiben érhető el.
  • A videókonferenciák kiváló minősége érdekében egy 5 MP-es előlapi és 8 MP-es hátlapi kamerával tervezték a modellt, képzajcsökkentő funkcióval (TNR).
  • A termék rendelkezik Intel Wi-Fi 6, 4G LTE, valamint eSIM-képességgel és integrált WWAN-nel.
  • A szintén rendelkezésre álló Dell Optimizer egy beépített mesterségesintelligencia-szoftver, amely a háttérben gondoskodik az eszköz adta lehetőségek maximális kihasználásáról. A felhasználó szokásait „megfigyelve” beállítja például az akkumulátor töltésmódját, elvégzi a hangminőség és háttérzajcsökkentő beállításokat, mindemellett segítségével egyes alkalmazásoknak elsőbbséget lehet adni a belső erőforrásokhoz, ezzel lényegesen gyorsítva azok futtatását.
  • Az eszköz rendkívül magas fényerejű képernyővel rendelkezik, de a ComfortView Plus alacsony kékfény-kibocsátású technológia garantáltan csökkenti a szem terhelését és fáradtságát.

Nagy teljesítményű, biztonságos és hűvös

A Latitude 7320 az első olyan leválasztható billentyűzetű számítógép, amely kettő, ellentétes oldalon elhelyezkedő ventilátort kapott a keletkező hő hatékony eltávolítása érdekében. Az akkumulátor az eszköz alján helyezkedik el a kényelmes használat érdekében és hogy a leggyakrabban megérintett területek hűvösek maradjanak – mindeközben a modell az elődjénél akár 54 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújt. Az összes port és biztonsági funkció a táblagép részben található, így azok elérhetők a billentyűzet használata nélkül is. Ez az első Intel EVO-minősítésű leválasztható billentyűzetű számítógép2, amely akár a legújabb, 11. generációs Intel® Core™ i7 vPro® processzorokkal biztosítja az informatikai üzemeltetők számára szükséges beépített biztonsági funkciókat, kezelhetőséget és stabilitást. Mindezeknek köszönhetően a Latitude 7320 a világ legnagyobb teljesítményű, legbiztonságosabb és legjobban szervizelhető vállalati leválasztható billentyűzetű számítógépe.

Egy toll mindenek felett

A Dell Technologies a Latitude 7320 mellé a leggyorsabban feltölthető tollát társította, amely 30 másodperc alatt 100 százalékra feltöltődik és akár 90 percig is folyamatosan használható. A tervezők olyan akkumulátortechnológiát választottak, amely során elég az eszközhöz érinteni a tollat, így mindig használatra kész lehet. A toll emellett könnyedén és biztonságosan tárolható az eszközben.

Szem előtt a fenntarthatóság

A Latitude 7320-as EPEAT Gold minősítéssel rendelkezik. A festett részeinek 100 százalékát vízbázisú festék fedi, a csomagolótálcák 25 százalékban az óceánból származó műanyagból, 75 százalékban pedig HDPE újrahasznosított műanyagból készülnek.

Forrás: Dell Technologies

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény