FőoldalÜzletBiztonságot Karácsonyra!
2019. december 16., hétfő ::

Biztonságot Karácsonyra!

Ha tanácstalan vagy, hogy mit vegyél idén karácsonyi ajándékba, ne aggódj, segítünk! Akik fontosak nekünk, azokat szeretjük a legnagyobb biztonságban tudni és olyan ajándékkal kedveskedni nekik, aminek biztosan hasznát veszik. A Mio fedélzeti kamerák pont ilyenek: nemcsak az utazást rögzítik, hanem biztonságosabbá is teszik a téli vezetést és segítenek a vitás helyzetek tisztázásában. Karácsonyi ajándékba biztonságot adni pedig stílusos! Íme néhány hasznos tipp az autós kamerák beszerzéséhez

Az autós kamerák egyre népszerűbbek az itthoni vezetők körében is. Nem csoda, hiszen beépített szemtanúként rögzítenek mindent, ami autónkkal történik, akár parkolás közben is, emellett biztonsági funkciókkal segítik a sofőröket útjuk során. Ha hasznos meglepetést keresünk szeretteinknek, szerezzük be a MiVue menetrögzítő kamerák egyikét, aminek minden autós családtagunk és ismerősünk örülni fog!

Hogyan válasszunk autós kamerát?

  1. Képminőség, felbontás: az egyik legfontosabb szempont a kamera vásárlásakor a képminőség. Bármilyen koccanás, baleset, vagy vitás helyzet esetén jól jön, ha a lehető legtöbb részlet kivehető a felvételeken. Keressünk olyan készüléket, ami legalább 1080p FULL HD felbontással rögzít. Érdemes 130o-os vagy nagyobb látószögű kamerát választani, így biztosítva a kiterjedt látóteret.
  2. Beépített GPS: rögzíti a hely, idő és sebesség adatokat, így az eszköz minden szükséges információt tárol, amire szükség lehet, ha később egy kétséges helyzetet tisztázni kell.
  3. Éjszakai mód: a gyenge látási viszonyok mellett az éjszakai vezetés sok veszély forrása lehet. Érdemes olyan fedélzeti kamerát választanunk, ami rendelkezik éjszakai üzemmóddal, így a sötétedés utáni felvételek is jó minőségűek lesznek, és vitás esetek alkalmával akár bizonyítékként is felhasználható videók készülnek.
  4. Parkoló üzemmód: arra szolgál, hogy az autó akkor is biztonságban legyen, amikor leparkolva „pihen”. A parkolási üzemmód azt jelenti, hogy a digitális képrögzítés akár a parkoló autóban is azonnal elindul, ha azt erősebb ütés éri és/vagy a kamera mozgást érzékel. Tipp: válasszunk kiegészítő adaptert, így a kamera biztosan nem fog lemerülni felvétel közben.
  5. Biztonsági extrák: a fejlett vezetéstámogató rendszerek, mint a sávelhagyásra, a ráfutásos ütközésre figyelmeztető funkciók, vagy a fáradtságfigyelmeztetés extra biztonságot jelentenek a sofőröknek, vagy akár életet is menthetnek.
  6. Hátsó kamera: nagy előnye, hogy nemcsak az autó előtti, hanem az autó mögötti eseményeket is rögzíti. Így az elszenvedett ráfutásos balesetek, koccanások is dokumentálhatók, emellett a hátsó kamera parkoló üzemmódban azt is rögzíti, ha valaki hátulról parkolás közben a gépkocsinak koccanna.

Válasszunk téli őrszemet ajándékba!

Ha végiggondoltunk a legfontosabb igényeket, lepjük meg szeretteinket vagy magunkat a MiVue kamerák széles kínálatából! A Mio MiVueTM sorozat tagjai között biztosan megtaláljuk, ami pénztárcánkhoz és elképzeléseinkhez leginkább passzol. Ráadásul év végig meghosszabbított, 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a kiszemelt készüléket.

mio mivue 1

A felhasználóbarát, kompakt MiVueTM C sorozata Full HD felbontással, kedvező áron gondoskodik védelmünkről. Ha csúcsminőségű menetrögzítőt keresünk, válasszunk a MiVueTM 700-as sorozat tagjai, a beépített WIFI-vel és számos hasznos kiegészítő funkcióval ellátott modelljei közül. Ha pedig egy igazán stílusos kamerára vágyunk, a visszapillantó mögé helyezhető, diszkrét MiVueTM J60 vagy J85 lesz a tökéletes választás.

A Mio Magyarország honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény