FőoldalÜzletAz RS Components elnyerte az Omron fő forgalmazói díját
2019. október 16., szerda ::

Az RS Components elnyerte az Omron fő forgalmazói díját

Az RS Components elnyerte az Omron Electronic Components Europe, az Omron Corporation leányvállalata „Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazó” címét

Az Omron Electronic Components Europe világszerte elismerten a kiváló minőségű, magas technológiai színvonalú elektromos és elektronikus vezérlőberendezések és részegységek – beleértve a legújabb szenzortechnológiát is – vezető gyártója.

Az RS-nél kapható Omron portfólió tartalmaz elektromechanikus NYÁK-reléket, mikrokapcsolókat, MOSFET-reléket, DIP-kapcsolókat, mikro-optoérzékelőket és csatlakozókat. Az Omron Electronic Components jelentős portfólióval rendelkezik az innovatív technológiák területén, beleértve a MEMS alapú nyomás-, áramlás- és hőmérsékletmérő érzékelőket, emberi arc és gesztus felismerő modulokat, rezgés- és dőlésérzékelőket.

Az Omron Electronic Components Europe forgalmazói csúcstalálkozóján Barcelonában számos díj került átadásra, többek között a „Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazó” elismerés is. Az eseményen a gyártót a japán csúcsvezetőség képviselte, köztük a vállalat elnöke, Shizuto Yukumoto, valamint az Omron Europe vezetősége.

„Forgalmazó partnereink kulcsfontosságúak az Omront jellemző kiváló szolgáltatási tapasztalatok biztosításában – mondta Hafeez Najumudeen, az Omron európai forgalmazási vezetője. – Ezek a díjak szigorú értékeléseken alapulnak olyan kritériumokat használva, amelyek tükrözik a szolgáltatás, a marketing minőségét, az eladások növekedését és a tervezéstámogatást, valamint elismeri azt a magas színvonalat, amit forgalmazóink elérnek.”

„A 2018-as év »Legjobb szolgáltatást nyújtó forgalmazójának« lenni , és átvenni ezt a kitüntetést egy olyan vállalattól, mint az Omron, különleges megbecsülés számunkra – mondta Eleonora Ricciardi, az RS IP&E termékekért és forgalmazókért felelős menedzsmentjének globális főnöke. – Ugyanúgy, mint vezető pozíciónk az ipar birodalmában, ez a díj is egy jelzés, amely bizonyítja erőnket és növekvő befolyásunkat az elektronikai rendszerek európai és globális piacán.”

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény