FőoldalÜzletAz RS Components és az AVX globális forgalmazási megállapodást köt
2019. július 04., csütörtök ::

Az RS Components és az AVX globális forgalmazási megállapodást köt

Az RS Components bejelentette, hogy globális forgalmazási megállapodást köt az AVX Corporation vállalattal, amely a fejlett passzív alkatrészek, összekapcsolók, érzékelők, vezérlők és antennamegoldások vezető gyártója. A megállapodás révén az RS a teljes AVX portfóliót támogatni fogja, és ügyfelei gyorsabban elérhetik az új termékeket

A lépés hátterében az áll, hogy az AVX, az MLCC és a tantál kondenzátorok piacvezető vállalata még jobban kiterjeszti innovatív alkatrészcsaládjait az olyan, gyorsan növekvő alkalmazási területeken, mint például az IoT. A megállapodás egyik előnye, hogy az RS ügyfelei további nagy teljesítményű kondenzátorokhoz juthatnak hozzá (mint például az RF teljesítményerősítőkhöz és szűréshez használt polimer kondenzátorok). Az érzékelők és az antennák mellett a fejlődő portfólió többrétegű induktorokat, áramkörvédő eszközöket, összekapcsolási megoldásokat és kis, SMD méretű biztosítékokat is magában foglal.

Az RS vezető márkáktól származó passzív alkatrészei átfogó termékcsaládjának kiterjesztése révén az AVX portfólió még jobban kibővíti a félvezetők, mágnesek, csatlakozási megoldások, elektromechanikus alkatrészek és házak így is bő választékát – ennek köszönhetően az ügyfelek több anyagot tudnak beszerezni termékeikhez. Az RS gazdag választékot kínál a mérnökök számára nélkülözhetetlen eszközökből (mint például teszt- és mérőberendezések, biztonsági termékek), továbbá hozzáférés biztosít a tervezési eszközökhöz a DesignSpark online közösségén keresztül.

„Az AVX-el kötött új megállapodásunk kibővíti a kiváló minőségű, piacvezető termékekből álló termékválasztékunkat, amelyekkel ügyfeleink gyorsabban készíthetik el legújabb innovációikat” – mondta Andy Keenan, az RS Board-Level Electronics részlegének alelnöke. „Az AVX fontos, új termékeinek piacra dobásával tovább növeljük az értékesítéseinket és a legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani.”

Graeme Dorkings, az AVX globális forgalmazási részlegének alelnöke elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy kiterjeszthetjük kapcsolatunkat az Electrocomponents plc és különösképpen az RS vállalattal. Több éven át csak korlátozott számú AVX termék volt elérhető az RS kínálatában, de keményen dolgoztunk azon, hogy kibővítsük a termékportfóliót, és izgalmas terveket dolgoztunk ki a növekedésre az új fókusztermékeinkkel a központban. A kiterjedt európai és ázsiai ügyfélkör, valamint az RS által kínált kiemelkedő tervezőeszközök tökéletesen illeszkednek az AVX elképzeléseibe.”

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény