FőoldalÜzletEmisszió kereskedelem 2021-től Konferencia
2018. október 10., szerda ::

Emisszió kereskedelem 2021-től Konferencia

Elfogadták a célszámokat a 2030-ig tartó időszakra! Jelentős mértékben emelkedik a kvótaár. A változások és a szigorítás kapcsán felmerül a kérdés, hogy mit várhatnak a piaci szereplők a kiosztások esetében és milyen mértékben fog megváltozni a hazai működés. A rendezvényen jogalkotói oldalról hallhatnak előadást a résztvevők, arról, hogy mi változott a 2003/87/EK irányelvben

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság az ÜHG engedélykérelemmel kapcsolatos aktualitásokról és a napi operatív feladatok változásairól tart előadást az érdeklődőknek. A konferencia további előadásai során megválaszolásra kerül, hogy melyek a kvótaárakat befolyásoló tényezők, valamint vállalati oldalról bemutatásra kerül a kiosztások mértéke, és az ingyenes kiosztások szabályai.

A rendezvény délutánján a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni a Kaposvári Cukorgyár biogáz hasznosítását, valamint, hogy miként történik a biometán betáplálása a földgáz hálózatba, továbbá egy előadás és kerekasztal-beszélgetés keretein belül hallhatnak arról, hogy milyen hatása lesz a CO2 kvóta áraknak az ipar versenyképességére.

Időpont: 2018. október 16

Helyszín: Symbol Budapest

Amennyiben a konferencia felkeltette érdeklődését további információk a rendezvénnyel kapcsolatban és a regisztráció itt érhető el.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény