FőoldalÜzletA Murrelektronik elindítja magyar webshopját
2018. szeptember 27., csütörtök ::

A Murrelektronik elindítja magyar webshopját

A Murrelektronik, a legkorszerűbb és úttörő automatizálástechnika vezető szolgáltatója, mostantól magyar nyelven is elérhetővé teszi legmodernebb online áruházát

„Innovatív vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy alkalmazkodjunk a helyi piaci feltételekhez, és a lehetőségeink szerint legjobban figyelembe vegyük az ügyfelek kívánságait. Ezért a magyar nyelvű weboldal elindítása után a saját hazai webshop megnyitása volt az egyetlen logikus lépés”, nyilatkozta Andreas Chromy, ausztriai és közép-kelet-európai ügyvezető igazgató.

A Murrelektronik több mint 30.000 terméket kínál a felhasználóbarát online áruházban. A világos struktúrának, a könnyen kezelhető szűrőknek és a lenyűgözően hatékony kereső funkciónak köszönhetően a legrövidebb idő alatt megtalálható a megfelelő termék. Mindezt a háttérben a jelentősen kibővített adatbankok teszik lehetővé.

Ezek az adatbankok még többre is képesek: Hátteret biztosítanak a számos letölthető anyaghoz, mint pl. kézikönyvekhez, konfigurációs fájlokhoz és konstrukciós fájlokhoz. Ezeket a fájlokat közvetlenül az adott terméknél láthatja a felhasználó, és onnan egyszerűen letölthetők.

Emellett a több mint 100.000 adatrekordból álló Smart-Link-rendszer gondoskodik arról, hogy minden termékhez a megfelelő tartozék jelenjen meg. Így könnyen összeállíthatók az egyedi igényeknek megfelelő csomagok, vagy egyszerűen megtalálhatók az alternatív termékek.

A regisztrált felhasználók sok hasznos funkcióhoz hozzáférést kapnak, például az adatkosárhoz. A kiválasztott termékek összes adatlapját, kézikönyvét és konstrukciós fájlját össze lehet gyűjteni és ezután egy lépésben le lehet tölteni.

Az engedélyezési listákra le lehet menteni az összeválogatott projekt- és vevőspecifikus termékeket, majd meg lehet osztani a kollégákkal vagy a beszállítókkal. Így minden projektszereplő tudja, melyik termékeket választották ki neki és mit kell megvásárolnia. A regisztrált ügyfelek az egyéni árukosár tartalmát elküldhetik e-mailben pl. a beszerzési osztálynak, ezzel elkerülhetők a hibák a megrendeléskor.

Az online áruházba történő regisztráció további előnye, hogy lehetőséget nyújt a termékek egyéni árának, rendelkezésre állásának és várható szállítási idejének ellenőrzésére. Mindezeknek köszönhetően az online Murrelektronik áruház egy fantasztikus munkaeszköz.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény