FőoldalÜzletOkostelefon-kamera, felsőfokon: Sony Xperia XZ2 Premium
2018. szeptember 24., hétfő ::

Okostelefon-kamera, felsőfokon: Sony Xperia XZ2 Premium

Hazánkban is elérhetővé vált a Xperia XZ2 Premium okostelefon, a Sony Mobile zászlóshajója, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek

A Sony csúcskészülékének videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb1 az okostelefonok piacán. Ez az ultramagas, fényképek készítésekor beállítható 51200 ISO értékkel kiegészítve még olyan rendkívül gyenge fényviszonyok között is megállja a helyét, melyben korábban csak professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépek érvényesültek. Mindezen kameratechnológiai innovációkat a Motion Eye™ Dual kamerába épített új Dual Sensor System, és az AUBE™ Fusion Image Signal processzor teszi lehetővé. Az XZ2 Premium továbbá az egyetlen okostelefon, mely egyszerre képes 4K HDR videók rögzítésére és lejátszásra is – kamerázz a profikhoz hasonlóan és a készített tartalmakat rendkívüli részletgazdagsággal, szemkápráztató színekkel és kontraszttal vissza is nézheted az okostelefon 5,8”-os 4K HDR kijelzőjén. A Sony új zászlóshajóját a Qualcomm® Snapdragon™ 845 chip hajtja, mely nagy teljesítményű processzor a legmodernebb okostelefonos kameratechnológia mellett kimagasló felhasználói élményt biztosít.

Az XZ2 Premium vadonatúj Motion Eye™ Dual kamerájával a művészi beállítottságúak is könnyedén kifejezhetik magukat: a Bokeh3 funkció használatával a választott témák gyönyörűen rajzolódnak ki az életlen tartományokból, míg monokróm módban a fekete és fehér közötti átmeneteket tetszés szerint moshatjuk el. Ezenfelül a készülékbe került legmodernebb, beépített memóriás kameraszenzornak köszönhetően a szuperlassított, másodpercenként 960 képkockát rögzítő HD vagy akár Full HD felbontású videók látványos módon örökítik meg a legdrámaibb pillanatokat. Az XZ2 Premium továbbá az előlapi kamera terén is jeleskedik: a 13 megapixeles, 1/3.06”-os méretű szenzorral és vakuval rendelkező egység még rendkívül gyenge fényviszonyok között is remekel, így a szelfizésnek éjszaka sem lehet akadálya.

Az új Dynamic Vibration System rezgési funkcióval ezentúl nem csak nézheted, érezheted is kedvenc tartalmaidat: a forradalmi Sony fejlesztés a hangokat elemezve különböző erősségű rezgésekkel érzékelteti a nézett videóban bekövetkező eseményeket, így a filmek, sorozatok és játékok valósággal életre kelnek a kezeid között. Az XZ2 Premium – az S-Force Front Surrond technológia jóvoltából – az Xperia készülékek valaha volt leghangosabb sztereó hangszóróival is rendelkezik, így mozizáshoz ideális hangokkal kápráztathatod el barátaidat.

A nagy kapacitású 3540 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az XZ2 Premium okostelefont zavartalanul használhatod egy egész napon át, emellett a rendkívül hatékony Qi töltési technológia is biztosított, így akár út közben is töltheted készülékedet a WCH20 vezeték nélküli töltőállvány4, és további kompatibilis Qi töltők segítségével.

Az eleganciát sugárzó egybefüggő üveg borítás és fém keret igazi prémium megjelenést kölcsönöz az XZ2 Premium készüléknek, azonban az nem csupán gyönyörű, a mindkét oldali Corning® Gorilla® Glass 5 védelmének és az IP65/IP685 minősítésnek köszönhetően különösen strapabíró is egyben. A csúcskategóriás okostelefon az elbűvölő Fekete króm (Chrome Black) színben elérhető a Sony Centerek kínálatában.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény