FőoldalÜzletNyári kalandozások a Mio-val
2018. június 06., szerda ::

Nyári kalandozások a Mio-val

Lehet akár 80˚C is az autóban, a Mio fedélzeti kamerák kibírják. A MiVue sorozat strapabíró eszközei kiváló minőségben, részletgazdagon rögzítik a kritikus pillanatokat, vezetéstámogató funkcióik pedig akkor jönnek jól, ha a hőségben lankad a figyelem. Hátsó kamerával kombinálva már csaknem 360˚-ot kontrollálnak, WiFi és Bluetooth kapcsolatuk pedig azonnali élménymegosztást és kényelmes telefonálást tesz lehetővé. Egy készülékben minden, amit egy igazi utazókamerától elvárhatunk

Ha lassul a reakcióidőnk, kamerával rásegíthetünk

A kánikula nemcsak az autóra hat megterhelően, de az utasokra is. Negatív élettani hatásai között van a megnövekedett reakcióidő, a fáradtság, az erősödő stressz-érzet, az ingerlékenység vagy a kiszáradás. Ha ezek közül bármelyik jelentkezik a sofőrön, a balesetveszély megnő. Folyadék-utánpótlással, gyakori pihenéssel, okos klímahasználattal sokat segíthetünk a helyzeten. De ilyenkor az érzékelést kiegészítő vezetéstámogató eszközök, amilyenek a Mio mindent látó MiVue kamerái is, szintén felbecsülhetetlen szolgálatot tesznek.

A Mio MiVue 700-as fedélzeti kamerák nem egyszerűen rögzítik az eseményeket: optikájukat a sofőr figyelmének támogatására tervezték. Rossz fényviszonyok között is „látják” a környező autókat és az útburkolati jeleket, így figyelmeztetnek a nem szándékos sávelhagyásra (Lane Departure Warning System) és arra is, ha túl közel kerülünk az előttünk lévő autóhoz (Forward Collision Warning System). A MiVue 700-as eszközök azt is figyelik, hogy mennyit ülünk egyhuzamban a volánnál: ha elértük a fáradtsági küszöböt, a kamera pihenőt rendel el. Telepített, élettartamig ingyenesen frissíthető adatbázisának köszönhetően akkor is szól, ha sebességmérő kamerához közeledünk.

Kristálytiszta felvétel rossz fényviszonyok között is

130˚- és 140°-os nagylátószögű objektívvel rendelkeznek, így a látótér nagy részét, Mio MiVue A20-as tolatókamerával kombinálva közel teljes egészét szemmel tartják (a Mio MiVue 752 Dual / 785 / 786 WIFI / 788 CONNECT és 972 WIFI PRO rendelkeznek erre a célra két kameracsatornával). A kiváló minőségű objektívnek és az F2.0-ás vagy F1.8-as rekesznyílásnak köszönhetően a felvétel gyenge fényviszonyok között is kristálytiszta lesz, így biztosan látszódni fognak rajta a rendszámok és más részletek is.

Összeköttetésben a világgal

A legfontosabb képsorokat WiFi használatával gyorsan és egyszerűen átvihetjük a MiVue Pro okostelefonos alkalmazásba (a MiVue 733 / 786 WIFI és 792 WIFI PRO modellek esetében), hogy a mobilunkon is mindig legyen biztonsági másolat a felvételről. Ha pedig nem bírjuk ki a nyaralás végéig, hogy megosszuk az élményeinket, akár élő adást is indíthatunk a Facebookon. A MiVue 788 CONNECT nemcsak WiFi, hanem Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így okostelefonunk értesítéseit is megjeleníthetjük a kijelzőn.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény