FőoldalÜzletKaliforniában már jöhetnek az elektronikus rendszámtáblák
2018. január 24., szerda ::

Kaliforniában már jöhetnek az elektronikus rendszámtáblák

Akár pénzt is hozhat a házhoz…

Kaliforniában nemrég módosították a vonatkozó jogszabályokat, így náluk már digitális rendszámtáblákat, azaz e-papíros kijelzőket is lehet használni az autókon a fémtáblák helyett.

A Reviver Auto nevű cég már be is mutatta az RPlate nevű termékét, amelynél azt tartják a legnagyobb előnynek, hogy a regisztráció megújításakor nem kell sorba állni a hivatalban, majd a matricát ráragasztani a rendszámtáblára, hanem egyszerűen, digitálisan intézhető mindez. Ez lassacskán alapvetővé váló (és ezért nem csak kényelmi) funkció. Azonban ezen kívül egyéb előnye, érdekessége is van a dolognak: szabadon változtathatja a tulajdonos rendszámtáblájának feliratát, például kedvenc sportcsapatának szurkolhat, vagy hazafiasságáról biztosíthatja a mögötte haladót. De alkalmas humanitárius célokra is, ha például valaki segíteni akar a rendőrségnek valamely bűnügyi nyomozás során.

Továbbá a digitális rendszámtábla megállás után akár marketingüzenet megjelenítésére is képes (persze csak az illetékes hatóság jóváhagyásával ellátott képeket-feliratokat jelenítheti meg a kijelző), amivel jobb eseteben pénzt is lehet keresni.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény