FőoldalÜzletMár elérhető az ESET otthoni termékek legújabb, 11-es verziója
2017. november 06., hétfő ::

Már elérhető az ESET otthoni termékek legújabb, 11-es verziója

Követve az aktuális kihívásokat, az ESET új és továbbfejlesztett funkciókkal gondoskodik arról, hogy internetes adatait és digitális eszközeit biztos kezekben tudhassa a jövőben is

Új és továbbfejlesztett funkciók a 11-es verzióban

Az UEFI Scanner védelmet biztosít azon, a számítógépet mélyebb szinten támadó fertőzésekkel szemben, amelyek még a Windows betöltődése előtt elindulnak.

A Licenckezelővel áttekinthetők és felügyelhetők a licencek, barátok és ismerősök hívhatók meg a licenc használatra az egyszerűen kezelhető my.eset.com felületen keresztül.

Az Összekapcsolt otthon felügyelete funkció (korábban Otthoni hálózat védelme) az ESET Internet Security és az ESET Smart Security Premium továbbfejlesztett funkciója, mely még nagyobb védelmet biztosít az otthoni okoseszközöknek és hálózatoknak.

Az ESET Smart Security kivezetésre került

A 11-es verzió megjelenésével az ESET Smart Security szoftver kivezetésre került. A telepített szoftverek továbbra is védelmet biztosítanak, a vírusdefiníciós adatbázis a jövőben is frissülni fog, azonban ebből a termékből már nem lesz újabb verzió. ESET Smart Security licenc hosszabbítása illetve bővítése esetén ESET Internet Security licenc rendelhető. Az új és továbbfejlesztett funkciók az ESET Internet Security 11-es verziójára áttérve érhetők el. Aktív ESET Smart Security licenccel az áttérés ingyenes.

Az ESET magyarországi képviselője, a Sicontact Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény