FőoldalÜzletKijelzővédő az új 9.7 hüvelykes Apple iPad Pro-hoz
2017. május 04., csütörtök ::

Kijelzővédő az új 9.7 hüvelykes Apple iPad Pro-hoz

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája, az InvisibleShield, bejelentette az új 9,7 hüvelykes Apple iPad Pro védelmére tervezett termékeit. A megbízható védelmi megoldásairól ismert márka eddig több mint 120 millió darab kijelzővédőt értékesített világszerte

Az új iPad-hez kapható InvisibleShield termékek:

  • Az InvisibleShield Glass kimagasló ütés és karcálló tulajdonságokkal és kristálytiszta képfelbontással rendelkezik. A kijelzővédő használta nem változtat a készülék érintésérzékenységén és a könnyen tisztítható egyedi szennyeződéstaszító rétege lepergeti az ujjlenyomatokat.
  • Az InvisibleShield HDX a nagyfelbontású képtisztaság és a tartós kijelzővédelem tökéletes kombinációja. A katonai célú ellenállósági mutatókkal rendelkező HDX ütésálló bevonata háromszor ellenállóbb a zúzódásokkal szemben, mint egy védetlen kijelző. Az alkalmazott Nano-Memory Technology™-nak köszönhetően a kisebb horzsolások és karcolások regenerálódnak, így a készülék hosszú távon is úgy fog kinézni, mint újonan.
  • Az InvisibleShield Original fejlett, katonai célú felhasználásra tervezett ellenállósági tulajdonsággokkal rendelkezik és a Nano-Memory Technology™-nak köszönhetően regenerálja a kisebb felületi sérüléseket.

“Vásárlóinknak nem kell aggódniuk a véletlen balesetek miatt, mivel készülékeiket a világ legfejlettebb kijelzővédője és a hozzájuk járó élettartam garancia védi” - mondta Brian Stech, a Zagg elnöke. „A InvisibleShield használatával minden korábbinál szabadabban élvezhetjük a készülékünk nyújtotta élményeket!”

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény