FőoldalÜzletFejlett biztonsági funkciók még több iroda számára
2017. március 17., péntek ::

Fejlett biztonsági funkciók még több iroda számára

Az OKI új színes, multifunkciós készüléket (MFP) vezetett be a piacra. Az A4-es méretű MC563dn a 2016 októberében bejelentett portfólió újabb modellje, amely számos hasznos funkciót és minőségi nyomtatást kínál a hatékony üzleti munkához

Az MC563dn az OKI azóta népszerűvé vált színes termékvonalának többi készülékéhez hasonlóan széles körű funkciókat és dokumentumkezelési lehetőségeket nyújt asztali kivitelben. A multifunkciós nyomtató a magasabb kategóriájú MC573dn MFP-hez hasonlóan percenként 30 oldalt tud nyomtatni 1200×1200 dpi-s felbontásban, és a két modell dokumentumbiztonsági képességei is megegyeznek, így az új készülék bevezetésével az MC500-as sorozat nyomtatási megoldásai még szélesebb kör számára válnak elérhetővé.

A bizalmas dokumentumok biztonságának megőrzését a készülék Private Print funkciója biztosítja, amellyel kódolt dokumentumok küldhetők az eszközre, és ezek nyomtatás után automatikusan törlődnek is. A nagy fájlok egyszerű hálózati megosztását Gigabit Ethernet támogatja, míg a mobil nyomtatást az MFP-n rendelkezésre álló Google Cloud Print 2.0, illetve Apple AirPrint technológia teszi lehetővé.

A kiváló teljesítményű MC563dn készülékkel a cégek nagy felbontásban nyomtathatnak színesben A6 mérettől egészen 1320 milliméter hosszúságú bannerekig, akár 220 g/m2 vastagságú nyomathordozókra. A hagyományos irodai nyomtatás mellett a vállalkozások így számos további nyomtatási feladatot el tudnak végezni házon belül, legyen szó névjegykártyák vagy akár plakátok előállításáról.

Specifikációk

  • Nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc
  • Első nyomat elkészítési ideje: 7,5 másodperc
  • Nyomtatási minőség (felbontás): 1200×1200 dpi
  • Papírkapacitás: a standard 250 lapos papírkapacitás 2 db 530 lapos papírtálcával bővíthető
  • Memória: 1 GiB RAM + 3 GiB eMMc
  • Hálózat: Gigabit, WLAN (opcionális)
  • Alapkiépítésben megtalálható: kétoldalas nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
  • Távoli nyomtatás: Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0

Az OKI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény