FőoldalÜzletÚj nyomtatásmenedzsment szoftver a hatékonyságért
2016. november 10., csütörtök ::

Új nyomtatásmenedzsment szoftver a hatékonyságért

Az Epson az Epson Print Admin program bemutatásával belép a nyomtatáskezelő szoftverek piacára. Ez a szerveralapú megoldás az eszközökön végzett felhasználói hitelesítéssel teszi lehetővé a KKV-k és a nagyvállalatok számára a dokumentumok biztonságának növelését, illetve a nyomtatási és szkennelési költségek ellenőrzését. Az Epson Print Admin egy felhasználóbarát és egyszerű távoli felügyeletre tervezett megoldás, amely zökkenőmentesen integrálható a jelenlegi informatikai környezetbe így a kompatibilitás garantált

Bármely ügyfél kipróbálhatja ezt az új megoldást, mivel két eszközig nincs licencdíj. További licencek 1, 5, 20 vagy 50 eszközre vásárolhatók a maximális rugalmasság érdekében. Az Epson Print Admin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják az Epson díjnyertes üzleti tintasugaras technológiájának előnyeit, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a vállalkozásoknak a hulladék, az energiafelhasználás, valamint a CO2- és ózonkibocsátás csökkentésében, ahogy az az alábbi weboldalon is olvasható: www.epson.eu/maketheswitch

A felhasználói profil hitelesítése megakadályozza az eszközök jogosulatlan használatát, ezzel biztonságos nyomtatási, szkennelési és másolási környezetet teremt. A hitelesítés után az alkalmazottak kihasználhatják a kompatibilis eszközök személyre szabott felhasználói felületének előnyeit, így kevesebb időt töltenek a megfelelő funkció keresésével.

Továbbá, értesítések is beállíthatók, amelyek megtanítják a felhasználókat a felelősségteljes nyomtatásra, így már a nyomtatási feladat létrehozásakor megakadályozható a szükségtelen vagy pazarló színes nyomtatás. A beépített költségcsökkentő szabályok és az egyetlen gombnyomással működő személyre szabott szkennelési munkafolyamat biztosítja, hogy a vállalatok tökéletesen ellenőrzés alatt tarthassák a dokumentumok nyomtatását és szkennelését.

A jelentések és elemzések széles skálája teljes átláthatóságot kínál, ami lehetővé teszi a vállalatok számára olyan nyomtatási szabályok kialakítását, amelyek elősegítik a költséghatékony, kevés hulladékkal járó nyomtatási szokások kialakítását. Amennyiben a nyomtatási költségek nyomon követése és csökkentése a cél, az egyszerű költségvetés-kezelés érdekében a szoftver képes számlázási kódokat biztosítani és költséghelyekhez rendelni a nyomtatóhasználatot.

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere szerint: „Mindez a sikeres stratégiánkra épül, amellyel teljes körű megoldást biztosítunk a vállalkozások számára. Az üzleti tintasugaras nyomtatóink Open Platform architektúrája és az Epson Device Admin eszközkezelési megoldásunk mellett, az Epson Print Admin nyomtatásmenedzsment szoftverünk költségcsökkentéssel és környezetbarát előnyökkel bővíti a vállalkozások számára hozzáadott értéket kínáló nyomtatási szolgáltatásaink skáláját.”

Az Epson Print Admin szoftver már elérhető, további információért a www.epson.eu/epa oldalt vagy az Epson magyarországi képviseletét érdemes felkeresni.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény