FőoldalÜzletA világ legkisebb multifunkciós nyomtatója
2016. június 17., péntek ::

A világ legkisebb multifunkciós nyomtatója

Újgenerációs, multifunkciós, vezeték nélküli kapcsolatra képes DeskJet All-in-One nyomtatókat mutatott be a HP. Az új printerszéria nemcsak stílusos, de a felhasználók online tevékenységéhez kapcsolódó minden igényt kielégít. A Facebook, az Instagram vagy egyéb közösségi felületek tartalmait kinyomtató digitális bennszülöttek elvárásai alapján újratervezett HP DeskJet 3720 feleakkora, mint a kategória más készülékei, komoly nyomtatási, szkennelési és másolási képessége mellett ugyanakkor egyszerűen csatlakoztatható mobileszközökhöz is. A világ legkisebb multifunkciós nyomtatója várhatóan az ősz folyamán érkezik Magyarországra

A TIME Magazine által a minden idők 50 legfontosabb eszköze közé sorolt nyomtató a HP Instant Ink-ready technológiájával érkezik és az iparág legegyszerűbb nyomtatási lehetőségét kínálja akár okostelefontól, akár tabletről. A HP DeskJet 3720 megjelenésében is innovatív, hiszen élénk kék színével a lakás bármely helyiségének dísze lehet, a későbbiekben pedig más színvariációkban is elérhető lesz a készülék.

A HP All-in-One Remote mobilalkalmazás minden korábbinál egyszerűbbé teszi a hordozható eszközökről indított nyomtatást. Az ingyenes app segítségével a nyomtatás mellett a másolás és a vezeték nélküli szkennelés is kezelhető, Apple-, Android és Windows alapú eszközökön egyaránt.

A Wi-Fi Direct technológia segítségével ráadásul akkor sem kell nélkülözni a nyomtatást, ha más hálózati kapcsolat nem áll rendelkezésre: a mobileszközök azonnal csatlakoznak a printerhez.

Legyen szó akár Facebook-, akár Instagram-tartalmakról vagy okostelefonnal készített fényképekről, a HP Social Media Snapshots alkalmazás teljes megoldást nyújt. A külön megvásárolható HP 4x5 fotópapírt pedig éppen a közösségi média tartalmaihoz tervezték: a kinyomtatott képek így könnyen kikerülhetnek a falra vagy épp megoszthatók a baráti, családi összejöveteleken is. A HP Printbot alkalmazás segítségével pedig a Facebook Messengerből küldhetők azonnal papírra a tartalmak, de az app ezen kívül képes a nyomtató előzményeinek újranyomtatására, illetve segítségével a szükséges cserekellékek is megrendelhetők.

A HP minden felhasználónak professzionális, digitális nyomtatási megoldásokat kínál a világ legkisebb otthoni nyomtatójától a legnagyobb, ipari berendezésekig. A vállalat a Drupa 2016 szakkiállításon több mint 50, a digitális nyomtatással összefüggő innovációt mutatott be az érdeklődőknek.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény