FőoldalÜzletSegítség az adatközpontok lehetőségeinek kihasználásához
2016. április 11., hétfő ::

Segítség az adatközpontok lehetőségeinek kihasználásához

A Lenovo új szerver, szoftver és megoldás ajánlatokat jelentett be, amelyek révén a vállalatok gyorsabban juthatnak értékes információkhoz, egyszerűsíthetik az IT-felügyeletet, csökkenthetik a TCO-t és maximalizálhatják a rendelkezésre állást. A legújabb Intel Xeon sorozatú processzorok köré épülő Lenovo szerverek hat teljesítmény világrekordot értek el a virtualizáció, az adatbázis-kezelés, a nagy teljesítményű informatikai alkalmazások és a nagysebességű tőzsdei kereskedés területén

A Lenovo továbbfejlesztett adatközponti ajánlatai egy- és kétfoglalatos rack és torony szervereket, integrált penge rendszereket, sűrű nagy teljesítményű számítástechnika (dense High Performance Computing, HPC) rendszereket, rendszerfelügyeleti szoftvert, valamint a vezető független szoftvergyártókkal (ISV-kkel) partnerségben kínált megoldásokat tartalmaznak.

  • Optimalizált rendszerek kis- és középvállalkozások (kkv-k), távoli irodák és elosztott környezetek számára. Az Intel® Xeon® E3-1200 v5 sorozatú processzorokon alapuló új 1U egyprocesszoros System x3250 M6 rack szervert olyan infrastruktúra alkalmazások támogatására tervezték, mint az e-mailezés, a fájl- és nyomtatáskiszolgálás, a kiskereskedelmi Point of Sale műveletek, valamint a távoli irodai alkalmazások.
  • Továbbfejlesztett portfólió a nagyvállalatok és kisebb cégek munkafolyamatainak a kezelésére. A felhőre, virtualizációra, nagy adatmennyiségek kezelésére és elemzésre optimalizált szerverek akár 44 százalékkal3 nagyobb CPU teljesítményt, 22 százalékkal több magot, 12 százalékkal gyorsabb memóriát, akár 23 százalékkal gyorsabb Hadoop teljesítményt és akár 30 százalékkal gyorsabb adattitkosítást kínálnak a valós idejű üzleti döntéshozatalhoz, mint az előző generáció. A beépített iparágvezető megbízhatósági és magas rendelkezésre állási funkcióknak köszönhetően ezek a szerverek segítenek az ügyfelek számára, hogy maximalizálják a hasznos üzemidőt. Egyúttal innovatív energiakímélő funkciókkal látták el őket, lehetővé téve a felhasználók számára az energiaköltségek és a TCO csökkentését.

A frissített szerverek között megtalálható a nagy teljesítményű és megbízhatóságú kétfoglalatos 2U System x3650 M5, a System x3550 M5, a ThinkServer RD650, RD550, RD450, RD350, a ThinkServer TD350, a Flex x240 M5 és a NeXtScale nx360 M5.

Lenovo XClarity az egyszerűsített, megismételhető infrastruktúra telepítéshez és felügyelethez

Az immár az összes kétprocesszoros Lenovo szerveren elérhető XClarity automatizált észleléssel, monitorozással, konfigurálással, frissítéssel és fogyasztásoptimalizálással egyszerűsíti a rendszerfelügyeletet. Egy új mobilfelügyeleti opció lehetővé teszi a mobil eszközökről való elérést bármikor és bárhonnan. Az XClarity a telepítési műveleteket 75 százalékkal, a telepítés idejét pedig 60 percről hat percre4 csökkenti nem felügyelt rendszereknél, értékes időt szabadítva fel az IT adminisztrátorok számára.

Átfogó megoldás portfólió és vállalati szolgáltatások

A Lenovo kiterjedt megoldásválasztéka validált felhő, big data és elemzési, adatbázis, valamint virtualizációs referencia architektúrákat tartalmaz. A Lenovo létrehozott két új referencia architektúrát a VMware Software Defined Data Center-rel és a Red Hat Enterprise Linux OpenStack-kel, hogy segítsen ügyfeleinek felgyorsítani a felhő infrastruktúra kialakítását. A Lenovo vállalati termékeit és szolgáltatásait világszerte támogatják a kiemelkedő színvonalú Lenovo szolgáltatások.

„A teljesen továbbfejlesztett szerver és megoldás portfóliónk széles körét nyújtjuk ügyfeleinknek, hogy felgyorsítsák az üzleti döntéseket, maximalizálhassák az adatközpont rendelkezésre állását és leegyszerűsítsék az informatikai menedzsmentet. Hat új világrekorddal a Lenovo szerverek gyorsabb teljesítményt nyújtanak, mint bármely más versenytársa a virtualizációban, adatbázisban, HPC-ben és a magas frekvenciájú kereskedelmi terhelésben. A gyorsasági előnyök kombinálása az erőteljes erőforrás menedzsment eszközünkkel, a Lenovo XClarityvel lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy a rendszer teljesítményének a fokozása mellett csökkentse a telepítéssel és menedzsmenttel kapcsolatos időszükségletet.
A Lenovo elhivatott a cél orientált innováció, a választék és rugalmasság és a fogyasztók felé nyújtott iparágvezető menedzsment és ipari megoldások iránt, miközközben ugyanakkora hangsúlyt fektet a fenomenális felhasználói élményre.” – Madhu Matta, a Lenovo Data Center Group szerver, tároló és megoldás üzletágának alelnöke.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény