FőoldalÜzletÚj globális szereplő a világítástechnikai piacon
2016. február 10., szerda ::

Új globális szereplő a világítástechnikai piacon

A Sylvania, a Concord és a Lumiance márkanév alatt innovatív világítástechnikai termékeket gyártó Havells Sylvania és a kínai Shanghai Feilo Acoustics összeolvadásával Feilo Sylvania néven új globális szereplő jelenik meg a piacon

A Havells Holding anyavállalata a Havells India a kínai Shanghai Feilo Acoustics javára megválik a Havells Sylvania részvényeinek négyötödétől és a vállalat a továbbiakban Feilo Sylvania néven folytatja tevékenységét. A Havells Sylvania a részvények megmaradt húsz százalékát a következő 3-5 évben adja el a Feilonak.

A sanghaji székhelyű, 1984-ben alapított Shanghai Feilo Acoustics Kína első részvénytársasága (SH 600651). A társaság a 2014-ben történt felvásárlások, egyesítések és az ezt követő nagyarányú újjászervezése óta több világítástechnikai céget magába foglaló vegyesvállalatként működik. A sanghaji értéktőzsdén jegyzett Feilo részvénytársaság egyik fő részvényese a kínai állam tulajdonában lévő Inesa Limited.

„A Feilo és a Sylvania között létrejött együttműködés lehetőséget teremt arra, hogy a világ egyik vezető világítástechnikai nagyvállalatává válhassunk. A Feilo által biztosított nagy tőkeerő és széleskörű technológiai háttér a Sylvania erős piaci jelenlétével kombinálva megteremti a globális terjeszkedés lehetőségét” - mondta Mr. Zhuang ShenAn, a Shanghai Feilo Acoustics ügyvezető igazgatója.

Az akvizícióval a Feilo Sylvania hatékonyan használhatja ki a világítástechnikai iparban tapasztalható változások nyomán kínálkozó piaci lehetőségeket. A vállalat világszerte megtalálható gyártóegységei, logisztikai és fejlesztési központjai segítségével immár 48 ország piacát lesz képes kiszolgálni.

„A megállapodásnak mindkét fél számára egyedülálló előnyei vannak. A Havells Sylvania három erős márkát, széleskörű értékesítési hálózatot és jól bejáratott, stabil régióközi üzletmenetet képes nyújtani, továbbá a vállalati kultúránkban érvényesülő versenyszellem és piacközpontúság kivételesen jó lehetőséget kínál a Shanghai Feilo növekedési stratégiájának megvalósításához” - mondta el Christian Schraft, a Feilo Sylvania ügyvezeztő igazgatója.

A vállalat már az új Feilo Sylvania név alatt jelenik meg az év legnagyobb szakmai kiállításán, a Németországban megrendezett Light + Building 2016 szakkiállításon. A 2016 március 13. és 18. között megtartott kiállításon kulcsfontosságú vezérlés- és világítástechnológiai megoldásokat mutatnak be a Sylvania, a Concord és a Lumiance márkák.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény