FőoldalÜzletÖtödik születésnap Kelet-Európában
2016. február 03., szerda ::

Ötödik születésnap Kelet-Európában

Az RS hihetetlen növekedése: forgalmazó szolgáltatásaink és termékkínálatunk több mint 15 000 aktív ügyfelet győzött meg

Az idő szó szerint repül. Már öt éve, hogy az RS Components 2011. január 1-én elindította üzleti tevékenységét Kelet-Európában. Az elégedett ügyfelek folyamatosan növekvő száma hihetetlen növekedést produkált Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon. A prioritások a kezdés óta változatlanok: kiváló szolgáltatást nyújtani az ügyfelek számára, valamint márkaismertséget építeni.

Az első évhez hasonlóan a többi év is sikeresen zárult az RS számára. A csapat soha nem tért le a növekedés és fejlődés ösvényéről. Az öt év alatt az árbevétel a 12-szeresére nőtt. Ezt 15 000 aktív ügyfél megnyerésével érte el (a jelenlegi pénzügyi 1. félév végén, amely 2015. szeptember 30-ával zárult).

Egy ilyen fejlődés sosem véletlenül történik meg. Mind a három országban az adott nyelven érhető el a vállalat honlapja, illetve világszintű szabványoknak is megfelelő e-beszerzési megoldásokat kínál. Ezen felül az ügyfelek értékelik a műszaki ügyfélszolgálatot és a Live Chat szolgáltatást is. Végül, de nem utolsó sorban a barátságos ügyfélszolgálat eredményeképpen kiváló értékelések születnek a vásárlói elégedettségi kérdőíveken. A csoportszintű értékeléseket tekintve a kelet-európai csapat rendelkezik a legjobb eredményekkel az egész Electrocomponents csoportban. A varsói iroda körülbelül 50, a helyi nyelvet beszélő munkatársat vett fel. Mindezek tetejébe Lengyelországban és Magyarországon is ingyenes a kiszállítás.

Napi szinten körülbelül 300 megrendelést kezelnek. A gyors kiszállítás és a több mint 500 000 termék egyértelmű versenyelőnyt jelent. A termékek több mint 2500 piacvezető, globális gyártótól származnak, de helyi gyártók termékei is színesítik a palettát. A legnépszerűbb termékek között az RS saját márkás termékei teljesítenek a legjobban. Az RS több mint 38 000 saját márkás termékkel rendelkezik.

A nagyszerű szolgáltatásszintet nagyszerű emberek hozták létre. Az RS büszke arra, hogy olyan feltételeket tud munkavállalói számára kínálni, amely biztosítja a megfelelő egyensúlyt a munka és a család között.

Köszönetképpen az ügyfelek elmúlt években tanúsított bizalmának és támogatásának, a vállalat egy különleges akcióval készül, minden megrendelést egy 5 méteres mérőszalaggal jutalmaznak. Az akció érvényes a 2016.02.03. után leadott rendelésekre és a készlet erejéig tart. További információt az RS honlapján talál.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény