FőoldalÜzletSpreadIt, a tartalommegosztó
2016. január 27., szerda ::

SpreadIt, a tartalommegosztó

Egyedülálló funkciókat kínál a SpreadIt nevű tartalommegosztó oldal. Az alkalmazás lényege, hogy egyetlen felületről szerkeszthető meg és küldhető ki az összes olyan tartalom, amit a felhasználó több közösségi oldalon is szeretne megjelentetni

A SpreadIt használatával tehát bárki egyszerűen kezelheti Facebook profiljának és céges oldalainak, Twitter, LinkedIn vagy Reddit fiókjainak megosztásait. Az alkalmazás letisztult, jól átlátható felületet biztosít mindazoknak, akik egyszerre több közösségi oldalon is aktívan jelen vannak termékükkel.

A szolgáltatás használatával könnyedén megoszthatja legújabb bejegyzéseit egyszerre több közösségi platformon is, legyen szó akár személyes profilokról, vagy hivatalos oldalakról. Lehetőség van továbbá a posztok késleltetésére, időzítésére is, valamint a haladó felhasználók küldési csoportokat is kialakíthatnak. Ezt igényelheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen ingyenesen.

A SpreadIt jelentősen megkönnyíti azok munkáját, akiknek fontos, hogy vállalkozásuk professzionálisan legyen jelen a közösségi térben, de azoknak is óriási segítséget nyújt, akik saját szerkesztett tartalmukat – legyen az szöveges, képi vagy multimédia – egyszerre több közösségi oldalon is népszerűsíteni szeretnék.

Az alkalmazás elérhetősége: https://spreaditnow.com/

Ha nem szeretne lemaradni a Közösségi Média újdonságairól, lépjen be LinkedIn csoportunkba és/vagy kövesse Facebook oldalunkat.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény