FőoldalÜzletMagyar nyelvű szerszámgép tanfolyam a Siemenstől
2016. január 13., szerda ::

Magyar nyelvű szerszámgép tanfolyam a Siemenstől

A vállalat hajtástechnika üzletága a hazai piac igényeire reagálva 2016 januárjától magyar nyelven is indít Sinumerik szerszámgépes tanfolyamot. A képzésre elsősorban autóipari beszállítók és fémipari alkatrészeket gyártó vállalatok műszaki karbantartói és üzemi mérnökeinek jelentkezését várják

2016 januárjától magyar nyelven, magyar nyelvű oktatási csomaggal is elindítja a Siemens az NC-84SL-SK Sinumerik tanfolyamot. Az igény szerint induló képzés helyszíne Budapest lesz, ahol a vállalat kifejezetten erre a célra alakította ki legújabb oktatótermét; melyben helyet kaptak a legfrissebb, Sinumerik Solution Line elemekből összeállított gyakorló állomások is.

A Siemens elsősorban műszaki karbantartók és üzemi mérnökök jelentkezését várja, akik kontrollált környezetben, valós ipari kezelőfelületen tanulhatnak, így a tanfolyam alatt elsajátíthatják a SINUMERIK 840D sl vezérlővel ellátott szerszámgépek karbantartását és üzemeltetését.

A képzéssel kapcsolatban Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. divízióvezetője elmondta: „Tanfolyamainkat folyamatosan bővítjük és megújítjuk, hogy azok minél inkább megfeleljenek a piaci igényeknek. Az új, magyar nyelvű képzés elindításával a hazai szervezésnek köszönhetően a feltételek jelentősen javulnak a magyarországi felhasználók számára, hiszen Budapesten, magyar oktatókkal, kedvezőbb költséggel tudunk képzést szervezni. Előzetes egyeztetést követően kihelyezett képzésre is lehetőség nyílik”.


A képzésről

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény