FőoldalÜzletIsmét új vezető a UPC-nél
2015. október 15., csütörtök ::

Ismét új vezető a UPC-nél

November 1-jétől Magnus Ternsjö irányítja vezérigazgatóként a UPC Magyarország Kft-t

A szakember a 2013 augusztusában kinevezett Severina Pascut váltja, aki a Liberty Global közép- és kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatói teendőire koncentrál majd, amely feladatkört 2015 júliusa óta látja el.

A mérnöki és menedzsment diplomával is rendelkező Magnus Ternsjö az elmúlt 25 évben az európai kábeltelevíziós piac olyan jelentős vállalatainál töltött be különböző vezetői pozíciókat, mint a Nethold, Canal+, a UPC és a Virgin Media. A UPC Írországhoz való 2013-as csatlakozását megelőzően Magnus a Liberty Global közép-európai DTH (Direct to Home) műholdas üzletágának Magyarországért, Csehországért, Szlovákiáért és Romániáért felelős ügyvezető igazgatói feladatait látta el Luxemburgban.

Magnus Ternsjö 2013 óta dolgozott a Virgin Media (az ír UPC) ügyvezetőjeként. Ezen tevékenysége alatt indult el Írországban a UPC szórakoztató és médiaplatformja, a Horizon, emellett átalakította a cég üzleti struktúráját, és ő vezényelte le a UPC Írország Virgin Mediává történő átalakulását és a Virgin Mobile bevezetését is.

A jelenlegi ügyvezető, Severina Pascu a továbbiakban minden energiájával a Liberty Global CEE Régió ügyvezetői feladatait látja el. Irányítása alá tartozik Magyarország mellett Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, illetve ugyanebben a régióban a luxemburgi központú DTH műholdas szolgáltatás (UPC Direct).

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény