FőoldalÜzletA Velencei Expón is bemutatkozik a Greenion
2015. szeptember 28., hétfő ::

A Velencei Expón is bemutatkozik a Greenion

Október 6-án veszi kezdetét Velencében a Pianeta Acque Expo BlueDrop vagyis Kék Cseppnek hívott szakmai hete. A rendezvényen kiemelt szerepet kap majd a Greenion technológia is. A számos területen alkalmazható légtisztító berendezés képes akár 50%-al csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátás mértékét

Az eseményen kiemelt szerepet kap majd a Greenion technológia is. A számos területen alkalmazható légtisztító berendezés képes akár 50%-al csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátás mértékét. Az úttörő technológia lúgos ionokat tartalmazó ionizált vizet használ reakcióközegként. Az ionizációhoz csak kismennyiségű energia szükséges, amit akár egy napelem is biztosíthat.

„Büszke vagyok rá, hogy a Greeniont is képviselhetjük. A találmányt várhatóan jelentős nemzetközi érdeklődés fogadja majd Velencében" – mondta el dr. Böjthe Kálmán, a Velencei Expo vezető magyar kiállítója, a Blue Seven Group Nyrt. alapítója.

A Greenion mellett számos fejlesztés mutatkozik be Velencében. Egy eljárás például a gyümölcsök feldolgozása során tiszta ivóvizet termel, míg egy másik vízzel töltött építőelemek készítését teszi lehetővé. De a kilátogatók találkozhatnak majd a műanyaghulladék újrahasznosítását szolgáló berendezéssel, mobil víztisztítóval és a szennyvíziszap hasznosítására, az ipari hűtővizek kezelésére vagy éppen a tengerjáró hajók ballasztvizének tisztítására szolgáló technológiákkal is.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény