FőoldalÜzletAz RS Components globális partnerségre lépett a HellermannTyton-nal
2015. július 08., szerda ::

Az RS Components globális partnerségre lépett a HellermannTyton-nal

Az RS Components bejelentette, hogy globális forgalmazási megállapodást írt alá a HellermannTyton céggel, a kábelek felerősítéséhez, rögzítéséhez, azonosításához és védelméhez, valamint azok összekötő alkatrészeihez szükséges kábelrendező termékek értékesítéséhez

A megállapodás kifejezésre juttatja a két vállalat közötti stratégiai kapcsolat megszilárdítását, és kiterjeszti az EMEA régióra vonatkozó hatályos megállapodás érvényességét az ázsiai csendes-óceáni térség piacaira is.

A HellermannTyton kábeltartozékok RS-en keresztül elérthető kínálata rendkívül széles, és felöleli a kábelkötegelőket, hőre zsugorodó csöveket, ipari azonosítókat és címkéket, kábelvédő rendszereket, vezetékcsatlakozókat, valamint a szigetelőszalagokat. A számos elektronikai ágazatban alkalmazható termékcsalád a vizsgáló- és mérőalkalmazások széles skálájában használható.

Az új megállapodás részeként az RS támogatja a HellermannTyton azon tervét, hogy az üzlet élénkítése érdekében, az előállított legkelendőbb gyártmányok készletezéséhez újabb raktárakat telepítsen. A termékeket a nemzetközi RS internetes oldalán beszerző ügyfelek kihasználhatják a könnyen hozzáférhető kiegészítő információk – többek között videók és műszaki adatok – minden előnyét.

„Az RS Európában kulcsfontosságú értékesítési partner számunkra. Ez az új globális megállapodás lehetővé teszi, hogy kiterjesszük és elmélyítsük közös erőfeszítéseinket, és így megfeleljünk vásárlóinknak a kábelrendező termékek iránt mutatkozó egyre növekvő igényeinek, és képesek legyünk világszerte növelni forgalmunkat" – mondta Marc Ortmann, a HellermannTyton értékesítési vezetője.

„A HellermannTyton stratégiai fontosságú beszállítónk a kábeltartozékok területén, megrendelőink igényeire alapozva jelentős technológiai és termékterületet ölel fel" – mondta Valerie Ramon, az RS Components elektronikai, tesztelési és méréstechnikai termékek nemzetközi igazgatója. „A HellermannTyton céggel történő együttműködés kiterjesztése nemzetközi szintre a következő hónapokban még erőteljesebb növekedést tesz lehetővé mindkét vállalat számára."

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény