FőoldalÜzletLépj be a WifiZone-ba!
2015. június 04., csütörtök ::

Lépj be a WifiZone-ba!

Az ACE Telecom bemutatta új, WiFi hálózatok kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozó üzletágát, a WifiZone-t. Az azonos nevű szolgáltatás rendet teremt az eltérő minőségű és azonosítóval rendelkező WiFi hálózatok között: egységes és biztonságos hálózatot kínál szállodáknak, éttermeknek és más nagy forgalmú szolgáltató helyeknek. A rendszer része az itthon újdonságnak számító, saját fejlesztésű captive portál, ami a szabályozható felhasználói hozzáférés mellett egyedi direkt marketing eszközként segíti a partnereket megismerni és új, izgalmas módon elérni vendégeiket, látogatóikat. A felhasználók számára a WifiZone kényelmes és biztonságos böngészést biztosít díjmentesen Budapest-szerte

Az okostelefonok és tabletek világában gyakori nehézség a megfelelő internetkapcsolat keresése. A díjmentes wifi hálózatok többsége nem megbízható, a mobilnet a tabletek esetében nem mindig opció. A WifiZone rendet teremt a különböző minőségű WiFi hálózatok között. Az egységes hálózati azonosítónak (SSID) köszönhetően a látogató eszköze az első belépést követően már automatikusan csatlakozik, és a szolgáltatás azonos minőséget nyújt minden helyszínen. Professzionális megoldást jelent hotelek, éttermek és kávézók, rendezvényhelyszínek, bevásárlóközpontok és egyéb nagy forgalmú közösségi területek számára. A hálózat biztonságos az üzemeltető és a felhasználó számára egyaránt, megfelel a nemzetközi szállodaláncok legszigorúbb előírásainak is. A WifiZone a mobil internet kiváló alternatívája, és gondoskodik arról, hogy a partnernél kínált böngészési élmény is olyan színvonalú legyen, mint a helyszín többi szolgáltatása. A biztonságot a hálózati beállításokon túl a Magyarországon újdonságnak számító captive portál is biztosítja.

„A captive portál minden böngészés induló lapja, és egyik feladata a hozzáférés szabályozása. A kötelező regisztráció a felhasználók számára gyors és könnyű, email címmel vagy Facebook-fiókkal is bejelentkezhetnek. A captive portál további izgalmas funkciókat is biztosít ügyfeleinknek: a partneri felületen felhasználói statisztikák hívhatóak le, a direkt marketing felületen pedig kérdőívekkel vagy videókkal érhetik el vendégeiket, valamint hirdetések is beállíthatók a teljes hálózatra." – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

„A vezeték nélküli szolgáltatások gyors elterjedése miatt a WiFi önmagában már nem versenyelőny egy vendéglátóhely számára. Az új verseny a hálózat minőségéről szól, és mi a WifiZone-nal ebben is előnyhöz szeretnénk juttatni partnereinket. Abban hiszünk, hogy manapság egy ICT rendszer sosincs kész, de lehet naprakész, ez az elv vezérli minden fejlesztésünket" – tette hozzá Farmosi Attila.

A vendégek számára a WifiZone egy kényelmes, gyors és biztonságos alternatívája a gyakran megbízhatatlan ingyenes WiFi hálózatoknak. Kiemelt böngészési élményt nyújt, és biztonsági beállításai révén az adatlopás vagy illetéktelen kapcsolódás kizárt. A védett hálózaton keresztül nyugodtan végezhetnek online fizetést, vagy kapcsolódhatnak céges és privát hálózataikhoz. A kényelmes használat érdekében a felhasználó készüléke megjegyzi a hálózati azonosítót, és a regisztráció után már automatikusan kapcsolódik. A szolgáltatás standard felhasználása díjmentes, és időben vagy sávszélességben korlátozott, hogy hálózat a tervezett számú felhasználóknak egyszerre is megfelelő minőségű elérést tudjon biztosítani. A korlátozás és reklámok nélküli prémium hozzáféréshez szükséges előfizetés pedig néhány kattintással megvásárolható a captive portálon keresztül. A vendégek fiókja és előfizetése pedig az egységes hálózat valamennyi pontján kényelmesen használható.

Az ACE Telecom kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény