FőoldalÜzletKönnyen használható, gyors okostelefon
2015. február 25., szerda ::

Könnyen használható, gyors okostelefon

A Sony bemutatta az Xperia™ E4; a megfizethető, egyszerűen kezelhető, kiváló akkumulátorral ellátott készülék gyors, 4G kapcsolattal ellátott verzióját, az Xperia E4g-t

„Az Xperia E4 készülék megalkotásakor a Sony okostelefonok prémium tulajdonságait tettük elérhetővé a kedvezőbb árkategóriájú szegmensben. Az Xperia E4g készüléket is ugyanez a minőség és könnyű használat jellemzi – csak gyors 4G kapcsolattal" – mondta Tony McNulty, a Value Category Business Management alelnöke. „Hisszük, hogy az egyszerű beállítás és a páratlan, két napot bíró akkumulátor mindkét modellben a Sony prémium technológiáját és felhasználói élményét képviseli" – tette hozzá McNulty.

Egyszerű használat a bekapcsolás pillanatától – villámgyors beállítás

Az Xperia E4g készüléket az egyszerű használat iránti igény inspirálta attól a pillanattól kezdve, hogy az új tulajdonosa kibontja a dobozából.

Az új Xperia felhasználók részére az átköltözés teljesen problémamentes és rendkívül gyors másik Android, iOS vagy Blackberry készülékekről. Az Xperia Transfer alkalmazással zavartalanul átköltöztethetőek a névjegyek, a képek, a könyvjelzők, az alkalmazások, a zene és az üzenetek, mely így szupergyors, könnyű és sokkal biztonságosabb, s a fontos adatok és tartalmak elvesztése miatt sem kell aggódnunk.

Ezzel az okostelefonnal a fotózás is egyszerű. A jelenetválasztás funkció automatikusan felismeri és optimalizálja a kamera beállításait, így akár 52 lehetőség közül választhatunk a tökéletes kép elkészítéséért, akárhol is vagyunk. Az NFC segítségével pedig, könnyedén megoszthatjuk képeinket csupán egy érintéssel.

Az Xperia E4g készülékben a Sony már megszokott minimalista Android felhasználói felülete mellett, a Simple Home is elérhető, mely nagyobb ikonokat kínál a kedvenc alkalmazásaink számára, melyeket egy felületen megtalálhatunk.

A várakozásoknak megfelelő Sony formatervezés

Az Xperia E4g készülék igazán Sony kívül, belül. Gömbölyded és strapabíró, tökéletes az egy kezes használathoz. Elérhető klasszikus fekete és fehér színben. Tartja magát az időtlen Xperia megjelenéshez, így megtalálható rajta a precíziósan vágott bekapcsoló gomb, a kiemelkedő, tükörfényes logó, a rozsdamentes acélból készült kameragyűrű, valamint a kijelzője kapott egy extra réteget a fokozottabb karcállóságért.

A gyorsaságra építünk, melyet a 4G LTE kapcsolat, a 2 napot bíró akkumulátor és a 1,5 GHz négymagos processzor biztosít

Az Xperia E4g 4G LTE képes, ami azt jelenti, hogy gyorsabban letölthetjük a híreket és információkat, előbb megtalálhatjuk az utunkat térképhasználatkor, gyorsabb az e-mailek olvasása és küldése, egy pillanat alatt küldhetünk képeket a barátainknak, családunknak, és határtalanul élvezhetjük a streamingelt zenéket útközben.
A Sony legújabb okostelefonja is páratlan akkumulátor időtartammal rendelkezik. Az Xperia E4g készülékbe egy 2300 mAh-es akkumulátor van beépítve, mely akár két napos üzemidőt is biztosít, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkozni. Ha mindez nem elég, aktiváld a STAMINA módot az akkumulátorod optimális kihasználása érdekében, vagy az Ultra STAMINA módot, ha a telefonod egy hétig csupán az alapvető funkciókat futtatva szeretnéd igénybe venni.

Az akkumulátor üzemideje mellett a sebesség is kitüntetett szerepet kapott. Az Xperia E4g impozáns teljesítményű, 1,5 GHz négymagos processzort kapott, mely gyors működése azt jelenti, hogy több alkalmazást futtathatsz, böngészhetsz a weben, és akár videókat is streamelhetsz egyszerre.

Az Xperia E4g április folyamán kerül a boltok polcaira. Várhatóan a későbbiekben Dual Sim változatban is elérhető lesz.

A Sony kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény