FőoldalÜzlet2015 májusában újra megnyitja kapuit a gépipar hazai fellegvára!
2015. január 27., kedd ::

2015 májusában újra megnyitja kapuit a gépipar hazai fellegvára!

Közeledik az utolsó kedvezményes jelentkezési határidő! Már csak néhány nap áll rendelkezésére, hogy kedvezményes áron foglalja le helyét az idei IPAR NAPJAI, MACH-TECH kiállítási csokorra! A 2015. január 31-ig bejelentkező kiállítók kedvezményes árakon foglalhatják le területüket!

Nagy várakozással néz a szakma az idei IPAR NAPJAI elé, hiszen már a januári jelentkezési határidőt megelőzően közel 8.000 m2-t foglaltak le a cégek a Budapesti Vásárközpontban.
Az eddig 10 országból bejelentkezett 160 kiállító sok éves szakmai tapasztalattal és számos újdonsággal készül a kiállításra, köztük tajvani, német és osztrák kollektívek is lesznek.
A rendezvényen résztvevő vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

Az IPAR NAPJAI 2015 a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól és hegesztéstechnikától, a méréstechnikán, automatizáláson, robotikán, fluidtechnikán, logisztikán és munkavédelmen át a 3D nyomtatásig, mely utóbbi új tematikaként jelenik meg a kiállítás portfóliójában.
Újra lesz APPLICATION ZONE is, mely gyakorlati bemutatóhoz minden kiállító csatlakozhat, hogy kínálatát működés közben mutathassa be az érdeklődő közönségnek.

Csatlakozzon a már jelen lévő cégekhez, használja ki Ön is a lehetőséget, küldje el jelentkezési ívét!

Innen tudja letölteni a jelentkezési ívet, melyben a részvételi lehetőségekről és árakról bővebben olvashat.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény