FőoldalÜzletÚjévi újdonságok az OKI-tól
2015. január 26., hétfő ::

Újévi újdonságok az OKI-tól

Az OKI Magyarország új készülékek bejelentésével, valamint ígéretes pénzügyi mutatókkal indította a 2015-ös évet. A portfólió új, fekete-fehér nyomtatókkal és multifunkciós berendezésekkel bővült, amelyek mérettől függetlenül bármely vállalat elvárásainak megfelelnek. Az új termékek nagy nyomtatási sebességet, valamint költséghatékony és környezetbarát működést kínálnak a kkv-k, illetve a nagyvállalatok számára

A japán nyomtatóvállalat kínálata hat új készülékkel egészült ki. A B412dn, B432dn és B512dn mono nyomtatók, valamint a MB472dnw, MB492dn és MB562dnw mono multifunkciós készülékeket a felhasználók igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki. A készülékek számos hasznos funkciót tartalmaznak, miközben alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően alacsonyan tartják az üzemeltetési költségeket. Az OKI által kínált, egyedülálló hároméves, teljes körű garancia az új készülékekre is érvényes.

A B412dn, B432dn, B512dn A4-es, fekete-fehér, asztali nyomtatók számos különféle nyomathordozóra nagy sebességgel nyomtatnak, és nagykapacitású tonereikkel képesek kiszolgálni bármely irodát vagy munkacsoportot.

A MB472dnw, MB492dn, és MB562dnw nagy teherbírású, multifunkciós nyomtatók költséghatékony és helytakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé, egy készülékben egyesítve a nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciót.

Az MB492dn, valamint az MB562dnw 7 hüvelykes, színes LCD érintőkijelzővel rendelkezik az egyszerű kezelhetőség érdekében. A környezetkímélő multifunkciós berendezések felhasználóbarát kialakításukkal a mikrovállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig kiváló teljesítményt és minőséget nyújtanak az irodákban. Az MB472dnw és az MB562dnw modellekhez vezeték nélkül is csatlakozhatnak a felhasználók, utóbbi készülék 1.160 oldalas papírkapacitása pedig nagy volumenű nyomtatást is lehetővé tesz.

Az új nyomtatók mindegyike kompatibilis az Apple AirPrint, illetve a Google Cloud Print szolgáltatásával, így közvetlen csatlakozás nélkül, távolról is elküldhetjük a nyomtatási feladatokat a készülékre. Ezenkívül a Gigabit Ethernet csatolónak köszönhetően a termékek gyors hálózati adatforgalmat és megnövekedett sávszélességet kínálnak, így ideális eszközök a több felhasználót egyesítő munkacsoportok számára. A 3 GiB-os, beépített multimédia-kártya (eMMC) segítségével a nagyobb nyomtatási feladatok feldolgozása, illetve a nagy tárhelyigényű dokumentumok tárolása is egyszerűvé válik, míg a Secure Print a biztonságos dokumentumkezelésről gondoskodik.

Az új készülékek Energy Star 2.0, valamint Blue Angel tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek csendes üzemmódban is használhatók, ami csökkentett zajkibocsátással és energiafogyasztással jár. Képesek továbbá mélyalvó módból rövid idő alatt üzemkész állapotot elérni, ami szintén jelentősen csökkenti az energiafelhasználást, versenyképes alternatívát kínálva ezen a területen a hasonló, konkurens készülékekhez képest.

„A költséghatékony fekete-fehér nyomtatók és multifunkciós készülékek új skálájának tervezői az MB700-as sorozat leghasznosabb funkcióiból is merítettek a termékek kialakítása során. A nagyteljesítményű berendezések ezenkívül többféle csatlakozási lehetőséget és az eddigieknél nagyobb memóriakapacitást kínálnak. A kimagasló teljesítmény az OKI Magyarországra is érvényes, a vállalat ugyanis kilenc hónap alatt elérte a teljes előző pénzügyi év euróban számított árbevételét, ezzel pedig megduplázta 2012-es pénzügyi évének eredményét" – nyilatkozta Tamás Loránd, az OKI regionális pénzügyi vezetője.

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény