FőoldalÜzletKonferencia a geotermikus energiahasznosítás témakörében
2015. január 20., kedd ::

Konferencia a geotermikus energiahasznosítás témakörében

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2015. február 10-én konferenciát szervez a geotermikus energiahasznosítás témakörében. A rendezvényen magyar és német szakemberek számolnak be a geotermikus energiahasznosítás helyzetéről Magyarországon és Németországban

A konferencián bemutatkoznak ezenkívül olyan, a geotermikus energiahasznosítás terén tevékenykedő német vállalatok, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon. A kapcsolatfelvétel iránt érdeklődő magyar cégek számára 2015. február 9-én vagy 11-én egyéni tárgyalásokat szerveznek. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot (díjmentesen) a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről itt nyújtunk bővebb tájékoztatást.

A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes (a német kamara által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött.

A részletes konferenciaprogram

A résztvevő német cégek profilja

Jelentkezés: a jelentkezési lap visszaküldésével, a megadott faxszámra, vagy e-mail címre. ill. a DUIHK honlapján keresztül, online.

Jelentkezési határidő: 2015. január 26. (egyéni tárgyalások) ill. február 6. (konferencia). Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudnak elfogadni.

További információ a (06-1) 345-7618-as telefonszámon illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény