FőoldalÜzletKarácsonyra új ívelt OLED TV-t hoz forgalomba az LG
2014. november 25., kedd ::

Karácsonyra új ívelt OLED TV-t hoz forgalomba az LG

EC930 lg smart tvMár kapható hazánkban az LG új, továbbfejlesztett ívelt OLED TV-je. A 138 cm képátlójú (55") EC930V, a kiemelkedő képmegjelenítés mellett webOS Smart+ TV operációs rendszerével teszi különleges élménnyé minden alkalommal a televíziózást

Az LG az 55EC930V-ben ötvözi saját fejlesztésű négyszínű (WRGB) pixeltechnológiájára épülő legmodernebb képmegjelenítést az egyszerű és gyors navigálást biztosító Smart környezettel. Az LG újragondolt, letisztult és átlátható webOS Smart+ TV felülete kiválóan egészíti ki az ívelt OLED TV által nyújtott képi élményt, hiszen kategóriájukban mindkettő a jelenlegi televíziós technológia csúcsát képviseli. Az ívelt kialakítás formatervezési elve szerint a talpazatnak mindenkor olyan hatást kell kelteni, mintha a tévé a levegőben lebegne, amit ennél a modellnél egy levél alakú kecses forma hivatott megvalósítani. Az 55EC930V falra is szerelhető a légies hatás fokozása érdekében, így még inkább előtérbe kerül az ívelt forma.

„Ígéretünkhöz híven tovább bővítjük hazánkban is az LG ívelt OLED TV-k kínálatát. Az 55EC930V megjelenésével mára sokkal kedvezőbb áron érhető el az LG korszakalkotó OLED technológiája, mint annak bevezetésekor, ráadásul a készülék már az új webOS Smart+ TV operációs rendszerrel kényelmesebb és gyorsabb navigálást kínál az okostévés tartalmak között" — mondta el Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere.

Az 55EC930V Full HD felbontású képernyőjén a pixelek önállóan vezérelhetők, így képesek a lehető legsötétebb fekete színt megjeleníteni. A megdöbbentő színhűség az LG által fejlesztett 4 színű pixel technológiának köszönhető. Az OLED megoldás továbbá lehetővé teszi a rendkívül karcsú képernyőpanel kialakítását, a színtorzítás nélküli képet és a kivételesen széles betekintési szöget.

A 138 cm képátlójú LG 55EC930V már kapható a hazai piacon, 849 900 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. Az Euronics boltjaiban pedig november 20-tól a készlet erejéig minden OLED TV vásárló egy EISA díjas LG G3 okostelefont kap ráadásként.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény