FőoldalÜzletOktóberben érkezik két új LG L Series okostelefon
2014. szeptember 26., péntek ::

Októberben érkezik két új LG L Series okostelefon

Októbertől kapható lesz Magyarországon az LG L Series termékcsaládjának két legújabb tagja, az L Fino és az L Bello. A készülékek tökéletes választást jelentenek például a tizenéveseknek és az első okostelefon-tulajdonosoknak. A lenyűgözően gyors négymagos processzorral, valamint a népszerű LG G3 készüléktől kölcsönzött prémium kezelőfelülettel az LG igyekszik teret nyerni a kiemelkedő minőségű, kedvező árú okostelefonok piacán

Az L Fino és az L Bello okostelefonok az LG egyedi hátlapgomb megoldását viszik tovább, emellett a kategóriában egyedülálló 8 megapixeles kamerát és olyan saját fejlesztésű kezelőfelületi funkciókat kínálnak, amelyek egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik a fényképezést. A vásárlói szokásokat vizsgáló kutatások szerint az első okostelefonjukat vásárlók és a tizenévesek körében a készülék kiválasztásánál a kamera az egyik legfontosabb szempont. Az LG L Series új tagjai az azonos kategóriájú telefonokhoz képest fejlettebb kamerával rendelkeznek, amellyel kiváló minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők, amelyeket élmény megosztani.

Az L Fino és az L Bello készülékek jellemzői:

  • A Touch & Shoot-tal, azaz az érintéssel fényképezéssel gyorsan és könnyen megörökíthetők a különleges pillanatok: a kijelző bármely pontját megérintve a kamera automatikusan fókuszál és fényképez, egyetlen mozdulattal.
  • A Gesture Shoot-nál, azaz a kézmozdulattal történő fényképezésnél a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a kamera előtt, és automatikusan elindul a 3 másodperces visszaszámlálás a felvétel elkészítéséig. Ez a funkció szelfi készítésénél különösen hasznos.
  • Az előlapi kamerafény használatával a kisebb méretű előnézeti képernyő mellett fényes fehér háttér jelenik meg a kijelzőn, amely lágyabb megvilágítást nyújt szelfizésnél.
  • A Knock Code™-dal az LG okostelefon zárolása egy egyszerű mozdulattal feloldható — elég az előre beállított koppintási kódot megadni a telefon kijelzőjén.
  • Az L Fino-hoz és az L Bello-hoz is készült QuickCircleTM tok, ami lehetővé teszi a leggyakrabban használt funkciók, például a hívás- és SMS-kezelés, a zenelejátszás és a kamera elérését az ablakból, az előlap felnyitása nélkül.

„Az L Series termékcsalád legújabb tagjai az LG legkiválóbb formatervezési jegyeivel, hardvereivel és kezelőfelületi funkcióival segíthetik célunkat, hogy a legjobb felhasználói élményt kínáljuk a lehető legtöbb vásárlónak" — mondta el Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi mobilkommunikációs értékesítési vezetője.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény