FőoldalÜzletOptikai karakterfelismerés minden MFP-termékben
2014. szeptember 04., csütörtök ::

Optikai karakterfelismerés minden MFP-termékben

A 190 nyelven elérhető digitalizáló megoldás egyszerűsíti a papíralapú dokumentumok kezelését a vállalatok számára

Mostantól az OKI valamennyi multifunkciós készülékéhez választható kiegészítőként optikai karakterfelismerő funkció (optical character recognition – OCR), amelyet az ABBYY által fejlesztett szerver támogat. A karakterfelismerés lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását közel 190 nyelven, ami jelentősen megkönnyíti a vállalatok számára az iratok rendezését, keresését és archiválását.

Az egyszerűen használható és hatékony beolvasó rendszer a papíralapú dokumentumokat kereshető és jól rendszerezhető elektronikus dokumentumokká alakítja át. A beszkennelt fájlok igény szerint MS Office Word, Excel vagy PowerPoint, illetve kereshető PDF vagy PDF/A formátumba konvertálhatók. A teljesen automatikus feldolgozási folyamat távolról is irányítható és hozzáférhető.

Az OCR és a dokumentumkonverzió olyan szervezetek számára jelent nagy segítséget, akik naponta nagy mennyiségű iratot dolgoznak fel, beleértve a meglévő papíralapú anyagok digitalizálását. A dokumentumok származhatnak több forrásból is, mint például multifunkciós készülékek, hálózati vagy asztali szkennerek.

„A digitalizáció térhódítása mellett a papíralapú dokumentumok továbbra is fontos információforrást jelentenek az üzleti folyamatokban. Az MFP készülékeinkben található karakterfelismerés és dokumentumkonverzió jelentősen megkönnyíti a folyamatok kezelését a kisebb cégek számára is, akik a fejlettebb dokumentummenedzsment révén akár költségeik 30 százalékát is megtakaríthatják" – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. IT és műszaki menedzsere.

Az OKI multifunkciós készülékpalettája minőségi nyomtatási és dokumentumkezelési megoldásokat kínálnak a kis-, közép- és nagyvállalatok számára. A LED technológiával működő készülékek költséghatékony nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást biztosítanak, amely immár szerveralapú karakterfelismeréssel is kiegészíthető a gyártó multifunkciós termékportfoliójának valamennyi modelljében.

Az OKI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény