FőoldalÜzletÚj szereplő az okostelefonok piacán
2014. július 15., kedd ::

Új szereplő az okostelefonok piacán

A Karbonn Mobiles, India legdinamikusabban növekvő okostelefon-gyártójának készülékei mostantól Magyarországon is elérhetők. A kizárólag az eMAG webáruházban megtalálható készülékek kiváló ár-érték arányukkal jelentős szereplőivé válhatnak a hazai mobilpiacnak

A vállalat négy új, Android operációs rendszeren működő készüléket hozott forgalomba: a Karbonn A5s, a Karbonn A19, a Karbonn Titanium S5 Plus (mindhárom elérhető fekete és fehér színben), valamint a Karbonn Titanium X már nálunk is kapható. A kártyafüggetlen okostelefonok 24 hónap garanciával és ingyenes házhozszállítással vásárolhatók meg az eMAG.hu webáruházban akár 43.900 Ft-tól.

A Karbonn csúcskészülékének számító Titanium X négymagos, 1,5 GHz-es Cortex A7 processzorral, 1 GiB RAM memóriával és 2300 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Belső tárhelye 16 GiB, amely microSD kártyával akár 32 GiB-ig bővíthető. A megjelenítésről 5 hüvelykes, 1080×1920 pixel felbontású Full HD IPS kijelző gondoskodik, a készülék pedig egy 13 MP-es hátoldali és egy 5 MP-es előlapi kamerával is büszkélkedhet. Az ezüstfehér színben kapható okostelefon ára 86.900 Ft.

A Karbonn Mobiles arra törekszik, hogy mindenki számára hozzáférhető, megfizethető és könnyen használható mobiltelefonokat készítsen. A vállalat tavaly mintegy 20 millió készüléket értékesített Indiában, termékeik pedig már jelen vannak Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Romániában, Szerbiában, Bulgáriában és Magyarországon is.

Ma Magyarországon minden negyedik ember okostelefont használ, így a kimagasló ár-érték arányú készülékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az eMAG.hu kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mobiltelefont, hiszen több mint 20 gyártó közel 380 készüléktípusa között lehet válogatni az oldalon. Az eMAG-nál vásárolt Karbonn okostelefonokra is vonatkozik a háztól-házig garancia, amely a termék meghibásodása esetén magában foglalja az ingyenes javítást és szállítást.

A Karbonn Mobiles-ról

A Karbonn Mobiles India egyik vezető és egyben leggyorsabban növekvő telekommunikációs vállalata. Az UTL Group telekommunikációs vállalat és a mobiltelefonokat forgalmazó Jaina Group közös leányvállalatként jött létre 2009 márciusában. A cég több mint 85.000 viszonteladóval és 850 szervizponttal rendelkezik Indiában, valamint további 12 központtal a világ más pontjain. A bangalore-i székhelyű vállalat jelenleg 13 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik az indiai piacon. A Karbonn Mobiles az első olyan indiai cég, amely külön divíziót hozott létre az okostelefonok és táblagépek gyártására Karbonn Smart néven.

Az eMAG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény