FőoldalÜzletTervezhető rendszerleállások
2014. július 07., hétfő ::

Tervezhető rendszerleállások

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE magas rendelkezésre állást biztosító megoldásai (HA) mostantól az SAP HANA platformon is elérhetők a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications terméken keresztül, amely az SAP HANA futtatásához ajánlott és támogatott operációs rendszer

A SUSE az elsők között biztosít nyílt forráskódú, nagy rendelkezésre állási képességeket az SAP HANA platformhoz, amelyek segítségével az ügyfelek csökkenthetik költségeiket, mivel a meglévő SUSE-infrastruktúrát felhasználva alakíthatnak ki nagy rendelkezésre állású, SAP HANA-alapú megoldásokat. Ez a legújabb mérföldkő a SUSE és az SAP másfél évtizedes együttműködésében, amelyről a sajtóközleményhez mellékelt infografikában található bővebb információ.

„A 24 órában működő, mindig elérhető vállalatok célja, hogy 100 százalékosan biztosítsák a szolgáltatásaik rendelkezésre állását. Mivel a leállások nem küszöbölhetők ki teljes mértékben, fontos, hogy a vállalatok a leállások elhárítása helyett a proaktív tervezésre, a megfelelő folyamatok végrehajtására és a megelőzésre is hangsúlyt fektessenek" – fogalmazott egy tanulmányában Stephanie Balaouras, a Forrester Research biztonsággal és kockázatokkal foglalkozó csoportjának kutatási igazgatója és alelnöke.

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications magában foglalja a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension összetevőit is, amely a legteljesebb nyílt forráskódú fürtözött megoldás. A termék segítséget nyújt a vállalatok számára a kulcsfontosságú, x86-alapú kiszolgálókon futó informatikai szolgáltatások megvédésében. A SUSE Linux Enterprise for SAP Applications új összetevői, köztük az erőforrás-kezelő ügynökprogramok segítik az ügyfeleket az SAP HANA rendszerreplikációjának automatizálásában, amely az SAP HANA előzetes memóriabetöltési képességeit kihasználva a korábbiaknál is nagyobb rendelkezésre állást biztosít az adatbázis számára.

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications előfizetései mostantól ezeket a nagy rendelkezésre állást biztosító képességeket is tartalmazzák, plusz díjak nélkül. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications szoftverrel kapcsolatos további részletekért látogasson el a www.suse.com/products/sles-for-sap weboldalra.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény