FőoldalÜzletMegjelent az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója
2014. május 15., csütörtök ::

Megjelent az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója

Az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója új funkciókkal biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okoseszközök legmagasabb szintű védelmét. Lehetővé teszi a biztonságos internet használatot akár a közösségi oldalak böngészésekor, vásárlás során, vagy ha publikus WiFi hálózathoz csatlakozik

Az új termékverzió automatikusan lecseréli a már telepített korábbi verziót, megtartva azok beállításait. A frissítés az új verzióra licenccel rendelkező felhasználóink számára ingyenes.

Az ESET Mobile Security for Android új funkciói:

Az alábbi funkciók webes használatához szükséges, hogy a my.eset.com oldalon már rendelkezzen regisztrált fiókkal. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen fiókkal, kérjük, hogy a regisztrációhoz látogasson el a https://my.eset.com oldalra, majd kattintson az „Új fiók létrehozása" szövegre és töltse ki a megjelenő űrlapot. Amennyiben rendelkezik Smart Security licenccel és a program Lopásvédelem funkciójának beállítása során már létrehozott egy ilyen fiókot, akkor a regisztráció nem szükséges.

Proaktív Lopásvédelem

A telefon „gyanús" viselkedése esetén életbe lépő funkció. Több érvénytelen, az okoseszközre való belépési próbálkozást (belépéshez szükséges minta vagy jelszó többszöri helytelen megadása esetén) követően vagy illetéktelen SIM kártya behelyezése esetén, a védelmi program lezárja a készüléket, fényképet készít a készülék kamerái segítségével, majd az adatokat elküldi a felhasználó my.eset.com-on regisztrált fiókjába. Az elküldött adatok tartalmazzák a készülék földrajzi helyének GPS koordinátáit, aktuális IP címét, valamint a behelyezett SIM kártya adatait. A készülék tulajdonosa a my.eset.com-on regisztrált fiókjában megjelölheti a készülékét „Eltűnt"-ként, majd pedig elkezdheti az eszköz GPS-alapú nyomon követését. A készülék tulajdonosa személyre szabott üzenetet küldhet az eltűnt készülék képernyőjére, melynek segítségével kapcsolatba léphet az elveszett készülék megtalálójával.

Egyedi képernyő-üzenet küldése

Ennek a funkciónak a segítségével személyre szabott üzenetet küldhet az eltűnt készülék képernyőjére, így segítségével kapcsolatba léphet az elveszett készülék megtalálójával.

Helymeghatározás (webes felületen)

A készülék „Eltűnt"-ként megjelölését követően ezzel a funkcióval lekérdezheti a kérdéses eszköz GPS koordinátáit, melyet a my.eset.com oldalon térképen is megtekinthet. A telefon helyének megváltozása esetén, a készülék elküldi az új aktuális koordinátáit, így mindig friss információt kaphat az eszköz pontos pozíciójáról.

Riasztás az akkumulátor alacsony töltöttségi szintje esetén

Ennek a beállításnak a segítségével, alacsony akkutöltöttség esetén a készülék a teljes lemerülés előtt készít egy képet az első- és hátsó kamerákkal. Ezt követően az elkészített kép(ek)et és a készülék pontos GPS koordinátáit elküldi a my.eset.com oldalra.

Kamerakép készítése

A készülék „Eltűnt"-ként megjelölését követően az elő- és hátoldali kamerák segítségével rendszeres időközönként küldhet a telefon pillanatképeket, melyek segítségével könnyebben azonosítható a készülék környezete vagy az esetleges megtaláló személye.

A program itt elérhető

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény