FőoldalÜzletÚj androidos tablet-sorozat a Lenovo -tól
2014. április 14., hétfő ::

Új androidos tablet-sorozat a Lenovo -tól

A Lenovo új A-sorozatú androidos tabletei olyan konfigurációkat és képernyőméreteket kínálnak, amelyek mind az ultra hordozható tableteket, mind a multimédia szolgáltatásokat kedvelők igényeit kielégítik. A gyors reagálóképességű, zökkenőmentes tablethasználati élmény érdekében négymagos processzorteljesítményt alkalmazó portfólió 2014 második negyedévétől lesz elérhető

Az új sorozat a hét hüvelykes A7-30-as eszközökkel indul, amelyeket a zenei és multimédiás tartalmak optimális élvezetéhez terveztek kivételes minőségű, előlapi kettős hangszóróik révén, miközben teljesítményük is kiemelkedő. Az A7-50 megfizethető árú, ideális útitárs olvasáshoz élesebb szöveget és weboldalakat megjelenítő széles látószögű HD kijelzőjével, míg a nagyobb képernyővel ellátott A8 egy mobil „házi szórakoztató központ", amely többféle feltűnő színben jelenik meg, igazodva a különféle személyiségekhez és stílusokhoz. Az új A-sorozatot az A10 teszi teljessé, amelyet egy kiváló minőségű, 10,1 hüvelykes széles HD kijelzővel és Dolby® támogatású előlapi kettős hangszórókkal szereltek fel a lenyűgöző útközbeni filmnézési élményhez.

A7-30, zsebstúdió Dolbyval: A Lenovo TAB A7-30 a drágább tabletekre jellemző kiváló zenei élményt kínál egy hét hüvelykes eszközben. Kivételes minőségű, Dolby® támogatású kettős előlapi hangszóróinak köszönhetően egy olyan ultra hordozható tablet, amelyet a zeneszeretők mindenhová magukkal akarnak majd vinni. A fényes, 7 hüvelykes kijelző és a nagyteljesítményű, négymagos processzor olyan sokoldalú eszközzé teszi, amellyel minden feladat elvégezhető útközben, a SIM-kártya támogatás révén pedig fenntartható a folyamatos kapcsolat a barátokkal és családtagokkal.
A7-50, kristálytiszta multimédia olvasó: A Lenovo TAB A7-50 egy ultra hordozható útitárs olvasáshoz elérhető áron. A 7 hüvelykes széles látószögű HD kijelző élesebb szöveget és weboldalakat jelenít meg. A négymagos processzorral, valamint a 2 megapixeles előlapi és hátoldali kamerával ellátott tablet kiváló eszköz az olvasáshoz, böngészéshez, valamint opcionális 3G kapcsolódási lehetősége révén a barátokkal való kapcsolattartáshoz. Elérhető az A7-40-es jelű változatban is, stílusos ébenfa színben, 8 GiB-os kapacitásban, csak előlapi kamerával.
A8, „házi szórakoztatás" útközben: A Lenovo TAB A8 többféle feltűnő színben jelenik meg, igazodva a különféle személyiségekhez és stílusokhoz, miközben teljes körű úti szórakoztatást valósít meg. Az éles, színgazdag 8 hüvelykes képernyő, a Dolby® hang és a négymagos teljesítmény kiváló választássá teszik a tabletet játékokhoz, filmnézéshez, zenehallgatáshoz, a barátokkal való kapcsolattartáshoz, és sok minden máshoz.
A10, mobil házimozi rendszer: A Lenovo Tab A10 lenyűgöző videomegtekintési élményt kínál otthonunktól távol is. Bámulatos, 10,1 hüvelykes széles HD képernyője és Dolby® támogatású, kettős előlapi hangszórói révén kiválóan alkalmas teljes hosszúságú, magas minőségű filmek utazás közbeni megtekintésére. A nagyteljesítményű négymagos processzor biztosítja az egész napos, zökkenőmentes videolejátszást. Ez a filmrajongók ideális tablete.

Elérhetőség

Az új A-sorozatú androidos tabletek világszerte 2014 második negyedévétől kezdve lesznek elérhetők.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény