FőoldalÜzletKét Red Dot “Best of the Best” díj a Lenovonak
2014. április 08., kedd ::

Két Red Dot “Best of the Best” díj a Lenovonak

A Lenovo bejelentette, hogy az új ThinkPad X1 Carbon ultrabook és a ThinkVision LT2934z panoráma monitor elnyerte a tekintélyes 2014-es Red Dot "Best of the Best" termékdizájn díjat, a világ egyik legjelentősebb dizájn versenyének legnagyobb elismerését. A Lenovo a ThinkPad 8 tabletért és Quickshot Cover fedőlapért, a ThinkPad Ultra Messenger hordtáskáért, valamint a ThinkVision LT1423p érintőképernyőért szintén termékdizájn díjat kapott

Ezeket a díjakat a Lenovo azt követően kapta, hogy tavaly az Év Red Hot Dizájn Csapatává választották. A Red Dot egy évente megrendezett, neves nemzetközi dizájn verseny, amelynek központja a németországi Essenben található. Csak a legjobb termékek nyerik el ezt a gyártók által hőn áhított díjat, amely a kiváló termékdizájn világszerte elfogadott elismerése. A nyertes termékeket 53 ország dizájnereinek, tervezőinek és gyártóinak közel 5000 munkája közül választotta ki a 40 fős nemzetközi zsűri, amelynek tagjai az ipari dizájn legkülönfélébb területein rendelkeznek szakértelemmel. A nyertes termékeket kiállítják az esseni Red Hot Dizájn Múzeumban, továbbá megtekinthetők a kiállítás katalógusában és a verseny online multimédiás bemutatóján.

"A Red Dot "Best of the Best" díjak elnyerése nagy megtiszteltetés számunkra és egyben bizonyítéka dizájn csapatunk állhatatos munkájának, hogy inspiráló dizájnokat és termékeket kínáljon vásárlóinknak világszerte," mondta David Hill, a Lenovo Think Design and User Experience részlegének alenöke. "A ThinkPad X1 Carbon és a ThinkVision LT2934z olyan termékek, amelyek öregbítik az ikonikus Think dizájn hírnevét, ultra könnyű hordozható számítógépet, illetve szemet gyönyörködtető vizuális élményt kínálva elegáns és karcsú kivitelben."

A „CES 2014 legjobbja" díjat elnyerő új ThinkPad X1 Carbon tartós szénszálas konstrukciót kínál, amelybe olyan innovatív szolgáltatásokat építettek, mint a funkcióbillentyűket az egyes appokhoz igazító Adaptive Keyboard, a hanggal és kézmozdulatokkal történő vezérlés, valamint az élesebb és fényesebb képeket megjelenítő ColorBurst Display. A ThinkVision LT2934z lenyűgöző vizuális élményt nyújt, köszönhetően 2560x1080 képpontos panoráma kijelzőjének. Ezen túlmenően ellátták egy kiemelkedő minőségű Voice-over-IP (VOIP) megoldással, továbbá zökkenőmentesen képes váltani a hozzá kapcsolódó két PC között.

A díjakat a Lenovo képviselőinek a 2014. július 7-én megrendezendő gálán adják át a németországi Essenben.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény