FőoldalÜzletHárom éves az RS Components Kelet-Európában
2014. március 11., kedd ::

Három éves az RS Components Kelet-Európában

Az RS Components a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója idén ünnepli kelet-európai jelenlétének harmadik évfordulóját. Az RS Components 2011. január 1-jén kezdte meg üzleti tevékenységét Kelet-Európában. A piacok terjeszkedése az első napoktól kezdve sikertörténetnek tekinthető. A forgalmazó szolgáltatásai és termékkínálata mellett elkötelezett, visszatérő vásárlók száma gyorsan növekszik

2011 januárja óta az RS teljesen működőképes, helyi pénznemet feltüntető honlappal áll a magyar, cseh és lengyel ügyfelei rendelkezésére az elektronikai, automatizálási és szabályozástechnikai, valamint a karbantartási termékek teljes kínálatával, melyek a rendelés beérkezésének napján feladásra kerülnek. Az RS ügyfelei igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővíti szolgáltatásainak kínálatát. A legutóbbi jelentős fejlesztés az ügyfelek rendelkezésére álló magyar nyelvű keresési és böngészési lehetőségek bővítése volt. Az eredeti weboldal további termékinformációkat tartalmazó részei kerültek lefordításra magyar, cseh és lengyel nyelvre. Különösen a „tesztelés és mérés" kategóriánál található rengeteg újonnan hozzáadott tartalom. Ezenfelül nagyon sok új termékjellemző olvasható magyar nyelven. Ezáltal ügyfeleink még könnyebben megtalálhatják a keresett terméket, időt takaríthatnak meg és felgyorsíthatják projektjük folyamatát. A fejlesztés tovább folytatódik, már ki is választottuk a következő fejlesztésre váró területeket.

A fejlesztés iránti elkötelezettségünk eredménye a folyamatos növekedés. A harmadik év az első két évhez hasonlóan hatalmas sikert hozott az RS-nek. Vásárlóink már vezető márkák 500 000 termékéből válogathatnak, melyek a legújabb technológiát és a legkiválóbb minőséget képviselik, és azonnali feladással állnak rendelkezésükre. A rendelések átlagértéke a többi európai piac értékeihez hasonló, ami hatalmas eredménynek tekinthető egy olyan piac esetében, melyen az RS csupán most jelent meg, és azt bizonyítja, hogy az RS Kelet-Európában is képes megfelelni ügyfelei igényeinek. Jellemzően az ügyfelek különösen az RS weboldalon elérhető elektronikai termékek nagy raktárkészletét, valamint az RS által garantált megbízható kínálatot értékelik. A forgalmazó támogatja a mérnökök igényeit, legyen szó a tervezés vagy a prototípus gyártása során szükséges kis próbamennyiségekről vagy a standard gyártói rendelési mennyiség alatti gyártási mennyiségekről. Ezenfelül az RS online alkalmazásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, köztük a Designspark PCP szoftverrel, mely megkönnyíti és felgyorsítja a tervezési folyamatot.

„Szinte hihetetlen, hogy már három éve aktívan jelen vagyunk Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon. A siker felé vezető úton rendkívül gyorsan telik az idő. Az üzleti modellünk kifizetődőnek bizonyult, és napról napra újabb ügyfeleket győz meg ajánlatunk. Kíváncsian várom, mit hoznak az elkövetkező évek, és hálás vagyok minden ügyfelünknek, valamint az RS csapatának, hogy lehetővé tették sikerünket" – nyilatkozta Robert Dudzik, kelet-európa menedzser.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény