FőoldalÜzletÚj ügyvezető az OKI Magyarország élén
2014. február 06., csütörtök ::

Új ügyvezető az OKI Magyarország élén

Az OKI Europe Miroslav Tyburec-et nevezte ki regionális alelnöki pozícióba a közép-kelet-európai régió élére, aki egy személyben az OKI Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatói posztját is betölti. A korábbi regionális alelnök, Piotr Novak az OKI-nál eltöltött 20 év után búcsúzik a vállalattól

2014. január 1-i hatállyal a cseh származású Miroslav Tyburec vette át az OKI közép-kelet-európai régióért felelős alelnöki pozícióját. A 47 éves szakember Piotr Novakot váltja a régió élén, aki több mint 20 éven keresztül vett részt a vállalat irányításában.
Tyburec 1995-ben csatlakozott a cseh és szlovák leányvállalathoz pénzügyi menedzserként, 2007-től az értékesítési és marketingigazgatói feladatokat látta el, majd 2012-ben kinevezték a csehországi és szlovákiai iroda élére. A szakember regionális alelnökként továbbra is Prágából irányítja majd a vállalatot, de rendszeresen látogatni fogja a régió országait, köztük hazánkat is.
Megújult szerepkörében Miroslav Tyburec a magyarországi OKI kirendeltség ügyvezető igazgatói feladatait is ellátja, ugyanakkor az operatív ügyekben Tamás Loránd, az OKI regionális pénzügyi vezetője a döntéshozó.

„Az OKI Systems (Magyarország) Kft. új ügyvezető igazgatójaként igyekszem támogatni a helyi csapatot abban, hogy tovább erősítsék az OKI jelenlétét Magyarországon, amely Csehországgal, Lengyelországgal, Görögországgal és Szlovákiával együtt a közép-kelet-európai régió kiemelt piacai közé tartozik. Meg vagyok győződve róla, hogy piaci részesedésünk növekedése és versenyképes termékkínálatunk révén tovább tudjuk erősíteni pozíciónkat a nyomtatógyártók élvonalában Magyarországon is" – mondta kinevezése kapcsán Miroslav Tyburec.

Az OKI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény