FőoldalÜzletAz ASM PT felvásárolja a DEK-et
2013. december 04., szerda ::

Az ASM PT felvásárolja a DEK-et

A DEK anyavállalata, a Dover Corporation még 2012 novemberében jelentette be, hogy szándékában áll eladni az elektronikai gyártóipart világvezető szinten eszközökkel ellátó cégét. Amint a trösztellenes hatóságok jóváhagyták a tranzakciót az ASM Pacific Technologies (ASM PT) lesz az új tulajdonos

A Hong Kong-i tőzsdén jegyzett ASM PT annak az ASM Assembly Systems-nek az anyavállalata, mely a SIPLACE SMT 2011-es felvásárlására alakult. A DEK megvásárlása tovább erősíti a cég üzleti pozícióit, kiegészíti termékpalettáját.

Ha a tranzakció létrejön, a DEK minden alkalmazottja, vezetése és a telephelyek integrálódni fognak az ASM Assembly Systems SMT üzletágába. A két csapat ezután össze tudja hangolni a nyomtatási és a beültetési folyamatokra tervezett gépeit a még jobb minőség és hatékonyság érdekében.

A DEK és az ASM célja, hogy biztosítsa a zavartalan támogatást és üzletmenetet. A közvetlen és a közvetett értékesítési és szolgáltatási kapcsolatokat változatlanok lesznek, az összes partneri és beszállítói szerződés érvényben marad.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény