FőoldalÜzletEgyszerűbb együttműködés és nagyobb hatékonyság
2013. november 25., hétfő ::

Egyszerűbb együttműködés és nagyobb hatékonyság

A Sharp új szolgáltatást vezetett be európai ügyfelei számára, a Cloud Portal Office-t, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy adatokat tároljanak és osszanak meg egymással, egyszerűsítsék a munkafolyamatokat, a vállalatok számára pedig segítséget nyújt a hatékonyabb együttműködéshez és növeli termelékenységüket

A Cloud Portal Office széleskörű hozzáférhetőséget biztosít az adatokhoz különböző hardver platformokon keresztül, legyen szó akár helyhez kötött, vagy mobil eszközökről, és tökéletes megoldás jelent a kiterjedt iroda és fiók hálózattal rendelkező vállalatok, valamint a nagyszámú távmunkást foglalkoztató cégek számára.

Hatékonyabb munkavégzés

A Cloud Portal Office szolgáltatás célja, hogy megkönnyítse az információ megosztás folyamatát, lehetővé tegye a biztonságos hozzáférést, feltöltést, letöltést, fájlok kezelését és nyomtatását, új mappák létrehozását és adatok megosztását bármely számítógépről, mobil eszközről, többfunkciós eszközről vagy a Sharp BIG PAD interaktív tábláján keresztül. Megkönnyíti a munkát és lehetővé teszi a csapat minden tagja számára, hogy azonnal, helytől függetlenül biztonságosan hozzáférjen minden szükséges információhoz.

Sokoldalú, egyszerűen telepíthető és használható

A Cloud Portal Office egy kimondottan hasznos szolgáltatás, ami támogatja a vállalatok napi munkamenetét és projektjeik megvalósítását, különösen azokat, amelyeket különböző szervezeti egységek, irodák, vagy akár különböző országokban dolgozó munkavállalók hajtanak végre. A Cloud Portal Office rendkívül rugalmas, a különböző egységek könnyen és gyorsan konfigurálhatók, valamint egyszerűen hozzáférés adható a Felhőben megosztott adatokhoz.

Alacsony költségek

A Cloud Portal Office lehetővé teszi a munkáltató számára, hogy növelje vagy csökkentse a beosztottak bevonását, ezáltal csökkenti a vállalat működési költségeit. Költségcsökkentést eredményezhet a Felhőben található vállalati erőforrásokhoz való azonnali hozzáférés is, hiszen nincs szükség költséges IT infrastruktúra fejlesztésre. Ezzel az egyszerű megoldással növelhető a dokumentumokhoz való hozzáférés FTP szerverek vagy VPN kapcsolaton keresztüli biztonságos hozzáférés kiépítése nélkül.

Biztonság és védelem

A Cloud Portal Office a legmegbízhatóbb partnerek tárolási megoldásait kínálja. Az adatokat kizárólag az Amazon Web Services és a Fujitsu Cloud Services által működtetett biztonságos szervereken tárolják. A szervereket hozzáférés ellenőrzés, tűzfalak és a legújabb titkosítási módszerek védik. Ezen felül minden erőforrást az Európai Unión belül tárolnak.

A Cloud Portal Office (CPO) azok számára is elérhető, akik a portálon keresztül jelentkeznek be, a vállalati rendszergazdák az ő hozzáférésüket is ellenőrizni tudják. A CPO lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy módosítsa a hozzáférési jogokat, töröljön felhasználókat vagy egyéni hozzáférést adjon nekik, vagy ha szükséges, megnövelje a használt tárhelyet - mindezt egy biztonságos weboldalon keresztül.

Nyomtatás bármelyik Sharp multifunkciós eszközről

Mivel a Cloud Portal Office felhasználói regisztrációs rendszeren alapul (szemben az MPD regisztrációs modellel), felhasználói bármely MPD-n nyomtathatnak fájlokat.

Rövidesen megvásárolható

A Cloud Portal Office lehetővé teszi felhasználói számára, hogy más hasonló típusú szolgáltatásokba szkenneljenek és nyomtassanak.

A Cloud Portal Office elindulását követően elérhető lesz egy Dropbox csatlakozó, illetve további rendszerek fokozatos hozzáadása is várható a szolgáltatás fejlesztése nyomán.

A Sharp honlapjawww.sharp.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény