FőoldalÜzletLezárult az IPVD 2013 Regionális Tájékoztató sorozat
2013. november 11., hétfő ::

Lezárult az IPVD 2013 Regionális Tájékoztató sorozat

Az Ipari Parkok Versenyképességi Díj Regionális Tájékoztató sorozat november 4.-én Tiszaújvárosban zárult, mely a korábbi eseményeken már tapasztalt színvonalon, az idei legtöbb érdeklődőt vonzotta. Azonban a folyamat a tájékoztatók végeztével nem ért véget, hiszen a pályázatok beküldésére november 15-ig van lehetőség

Az IPVD pályázatok beküldési határideje 2013. november 15. 16:00, melyet az alábbi elérhetőségekre várnak: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (központi) vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az IPE úgy gondolja, hogy a regionális tájékoztatók megszervezése idén is elérte célját, az pedig, hogy a Díj száznál is több érdeklődőt vonzott rendezvényeikre, komoly szakmai eredménynek tekinthető.

A Díj sikerét a Kormányzat mellett piaci szereplők is támogatták, a Díjak felajánlásának formájába!

  • Az ActionCOACH Magyarország felajánlása minden díjazott számára egy 6 hónapos csoportos coaching szolgáltatás, melynek összértéke közel 10.000.000 Ft.
  • A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt egy díjazott számára egy vagyonvédelmi auditálását vagy kockázatelemzését végzi el, 570.000 Ft értékben.
  • Az Arcade Kutatási és Fejlesztési Kft. felajánlása egy díjazott számára az ipari park régiós K+F+I portfóliójának elkészítése, 450.000 Ft értékben.
  • Az Arlel Informatika Kft. felajánlása a Fődíjas számára egy informatikai átvilágítás, 450.000 Ft értékben.

Az IPVD talán legnagyobb erénye a szervezeti önértékelés, mely során az ipari park menedzsmentje saját magát folyamatosan megismerve indulhat el versenyképessége növelése érdekében.

Mindenkit szeretnének bátorítani, hogy készítsék el a pályázatot, mely révén a szakmai, a piac és a külföldi befektetők számára is látható, brand értékű gazdasági érdekközösséget tudnak teremteni.
Természetesen, ahogyan a tavalyi évben, úgy idén is állnak rendelkezésükre, e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen is.

A honlapról letölthetőek a rendezvényeken elhangzott előadások és a Pályázat Útmutató is, mely hasznos segítséget nyújthatnak az eredményes munkához.

Várják pályázatokat és a találkozást a decemberi ünnepélyes IPVD Díjátadón.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény