FőoldalÜzletSzórakozás és termelékenység
2013. október 25., péntek ::

Szórakozás és termelékenység

A Lenovo bejelentette új Lenovo Miix2 táblagépét. A 8 hüvelykes, Windows 8.1-et futtató, többmódú eszköz, négymagos Intel processzorral, széles látószögű és nagyfelbontású IPS kijelzővel mutatkozik be a kis tabletek között. Az opcionális tollal és eltávolítható fedőlappal felszerelhető Lenovo Miix2 népszerű elődjéhez, a Lenovo Miix-hez csatlakozik

A mindössze 8,35 mm vastag és csupán 350 g-ot nyomó Lenovo Miix2 8 hüvelykes tablet 16:10 képarányú, szélesvásznú élményt nyújt, hatékonyan párosítva a vizuális örömöket a könnyű hordozhatósággal. A 10 pontos multi-touch WXGA kijelző 800×1280 képpontos felbontást kínál, lenyűgöző, 178°-os látószögének köszönhetően senki sem marad ki az élményből. A két webkamerával – 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátlapi – felszerelt tabletet a gondtalan videóchatelésre és fotómegosztásra tervezték1. Az előre telepített Windows 8.1-gyel szállított 8 hüvelykes Lenovo Miix2 a Microsoft legújabb operációs rendszerének összes továbbfejlesztését kínálja, többek között a frissített keresést és megosztást; a tökéletesített webböngészést az új IE 11-gyel; az érintésoptimalizálást, valamint a népszerű Start gomb visszatérését.

A motorháztető alatt a 8 hüvelykes Lenovo Miix2 ütős párosítását nyújtja az Intel® Atom™ S architektúrára épülő Intel®Bay Trail-T Quad Core processzornak és az egyenletes videóteljesítményt kínáló, a Clear Video HD technológiát alkalmazó, integrált Intel HD Graphics (Gen7) grafikus adapternek. A sebességnek és a reagálóképességnek ez a kombinációja kiemeli a 8 hüvelykes tabletet a mezőnyből, miközben a legtöbbet hozza ki a Windows 8.1 operációs rendszerből. A videókhoz, zenékhez és fényképekhez készült, 128 GiB-os maximális méretű, beépített eMMC tárolójával (amely legfeljebb 32 GiB-tal bővíthető a micro-SD csatlakozón keresztül)2 a Miix2 egy kivételes tablet, amelyet az „úton lévő" felhasználóknak terveztek.

A 8 hüvelykes Lenovo Miix2 az irodán kívül is ösztönzi a termelékenységet. Előre telepítve tartalmazza a Microsoft Office Home & Student 2013-at, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy egyszerűen megtekintsék, szerkesszék és kezeljék dokumentumaikat, akár rögtön a kicsomagolás után. A tablethez toll és eltávolítható fedőlap vásárolható. A fedőlap megvédi a képernyőt, amikor nem használjuk, és a tartalmak megtekintésekor a tablet állványaként szolgál. A toll kiváló eszköz rajzoláshoz, vázlatkészítéshez vagy jegyzeteléshez növelve a produktivitást.

„Sok felhasználó igényli a kisebb képernyőjű tabletek által nyújtott kényelmet, de nem akar lemondani egy erőteljes, négymagos Windows 8.1-es eszköz teljesítményéről. A 8 hüvelykes Lenovo Miix2-vel anélkül használhatják ki a kis méret és könnyű hordozhatóság előnyeit, hogy fel kellene áldozniuk a teljesítményt. A 8 hüvelykes Lenovo Miix2 kiváló példa arra, hogy az átgondolt dizájn miképpen képes nyújtani a nagyoktól elvárt teljesítménytmondta Bai Peng, a Lenovo Business Group notebook üzleti részlegének alelnöke és vezérigazgatója."

A 8 hüvelykes Miix2 hozzávetőlegesen 114 900 forintos ártól lesz kapható hazánkban.

1: 3G kapcsolódási lehetőség elérhető egyes országokban
2: 32 és 64 GB lesz elérhető az Egyesült Államokban

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény